Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δ.Πάνου(ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ)–Τριτοκοσμικές συνθήκες..Επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης στη λαϊκή αγορά Ιωαννίνων

Δ.Πάνου(ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ)–Τριτοκοσμικές συνθήκες..Επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης στη λαϊκή αγορά Ιωαννίνων

 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Για «τριτοκοσμικές συνθήκες στην λαϊκή αγορά Ιωαννίνων», έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» , Δημήτρης Πάνου , σε συνέντευξή του(Ηχητικό ΕΔΩ) στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ»(Γιώργος  Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, με αφορμή επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης στον χώρο λαϊκής αγοράς.

Τόνισε επίσης πως το θέμα θα το αναδείξει η παράταξή του σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο , με συγκεκριμένες προτάσεις , μετέφερε  «παράπονα» εργαζόμενων στο χώρο  και πωλητών και την επισήμανσή τους πως   από τις 60 ,έως 70 χιλιάδες ευρώ που ετησίως εισπράττει ο δήμος  από τους   πωλητές θα μπορούσε ένα ποσό «να επιστραφεί για να γίνουν διορθώσεις»

Σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται  τα εξής:

«Γιάννενα Τώρα»: “Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στη Λαϊκή Αγορά Ιωαννίνων – Δύο βήματα από το δημαρχείο βρίσκεται η ντροπή της πόλης”

Η χθεσινή επίσκεψη κλιμακίου της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» αποτελούμενου από τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα, και τους Δ. Πάνου, Δ. Σκούρτη, Α. Χούσο, Γ. Γοργόλη, Α. Μάγκου – Γαλάρη, Α. Μακρή ανέδειξε την τριτοκοσμική και απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος της Λαϊκής Αγοράς της Αγ. Μαρίνας, στην καρδιά της πόλης, δίπλα κυριολεκτικά στο Δημαρχείο.

Η έπαρση, η αυταρέσκεια και η αλαζονεία της Δημοτικής Αρχής η οποία μόνο εκδίδει διθυραμβικές ανακοινώσεις χωρίς αντίκρυσμα, δεν της επιτρέπουν να δει αυτό που είδαμε εμείς, και το οποίο δεν έχει αλλάξει καθόλου από τις προηγούμενες επισκέψεις μας από το 2014 και μετά, παρά μόνο προς το χειρότερο.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι χειρότερες από αυτές των τριτοκοσμικών χωρών. Δεν μπορείς ούτε να πλησιάσεις στις τουαλέτες, υπάρχουν στέγαστρα με αμίαντο – υλικό που έχει απαγορευθεί η χρήση του διεθνώς ως επιβλαβές για την υγεία.

Γενικότερα οι υποδομές του χώρου είναι απολύτως απαράδεκτες, παρά τα υψηλά ενοίκια που εισπράττει από τους μικροεπιχειρηματίες αυτούς ο Δήμος μας.

Εμείς ως παράταξη διατυπώνουμε τη θλίψη μας για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και δηλώνουμε ότι θα θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους μέχρι να αλλάξει η τριτοκοσμική αυτή εικόνα που δεν τιμά κανέναν. Όσο παραμένουν εικόνες αυτές, ουδείς δικαιούται να κομπορρημονεί για τα πεπραγμένα του.

«Γιάννενα Τώρα»

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments