Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Εγγραφές στο “Κ.Δ.Α.Π. ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ” της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας

Εγγραφές στο “Κ.Δ.Α.Π. ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ” της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας

Anemomilos Afisa Final

Την Τρίτη (18/8/2015) λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στη νεοσύστατη δομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζίτσας,   “ΚΔΑΠ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ” (Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών), που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2015-2016».

Το ΚΔΑΠ θα λειτουργήσει για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών στο Πέτρινο κτίριο του Νηπιαγωγείου Ελεούσας (Προφήτη Ηλία 2) από τη νέα σχολική χρονιά, με χειμερινό ωράριο 13:00-21:00 και θερινό 8:00-16:00.

Υποβολή και κατάθεση αιτήσεων

Οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 5/8/2015 έως τις 18/8/2015 στη διεύθυνση:

E.E.T.A.A. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 33 (5ος ΟΡΟΦΟΣ) ΛΑΡΙΣΑ 41222

σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 18/8/2015 και ώρα 14:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Για παραλαβή και συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και για περισσότερες πληροφορίες – έντυπο υλικό μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ζίτσας (Αρμόδια Υπάλληλος: Χαντζοπούλου Δήμητρα – Τηλ. 2653360023).

Αιτήσεις και απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ζίτσας, www.zitsa.gov.gr

 

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments