Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Εγκαταλείπει τις ένοπλες δυνάμεις ο πρίγκιπας Χάρι

Εγκαταλείπει τις ένοπλες δυνάμεις ο πρίγκιπας Χάρι

«Οι εμπειρίες που αποκόμισα τα τελευταία 10 χρόνια θα υπάρχουν μέσα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου»

prince-harry stratos

Την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τις ένοπλες δυνάμεις μετά από μια δεκαετία υπηρεσίας ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας. Ο 30χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, δήλωσε ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τη θέση τους στις ένοπλες δυνάμεις της Βρετανίας τον Ιούνιο, αφότου ολοκληρώσει μία απόσπαση 4 εβδομάδων στις ένοπλες δυνάμεις της Αυστραλίας, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Οι εμπειρίες που αποκόμισα τα τελευταία 10 χρόνια θα υπάρχουν μέσα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Για αυτό θα νιώθω πάντα εξαιρετικά ευγνώμων», δήλωσε ο Χάρι χαρακτηρίζοντας την απόφασή του ως «πραγματικά δύσκολη». «Εξετάζω τις εναλλακτικές επιλογές για το μέλλον και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες», πρόσθεσε.

Το γραφείο του πρίγκιπα αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ο Χάρι θα εργαστεί το καλοκαίρι εθελοντικά ώστε να αποκομίσει περισσότερες γνώσεις σχετικά με τις εργασίες συντήρησης στην υποσαχάρια Αφρική. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο υπουργείο Άμυνας, πάλι σε εθελοντική θέση εργασίας, ενώ παράλληλα θα «εξετάζει και άλλες ευκαιρίες απασχόλησης μακροπρόθεσμα», γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

2

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments