Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοπάνη Ιωαννίνων την Κυριακή των Βαϊων

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κοπάνη Ιωαννίνων την Κυριακή των Βαϊων

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι αιμοδότες των συλλόγων μας. Το 2014 παρότι οι προσπάθειες όλων μας ήταν συγκινητικές το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Η Πατρίδα περνάει αυτή τη περίοδο οικονομική κρίση, με όλα τα επακόλουθα αυτής.

Η κρίση αυτή έχει επηρεάσει και την Εθελοντική Αιμοδοσία και μη σας φανεί παράξενο που ζητάμε τώρα ποιο επιτακτικά την συμπαράστασή σας , γιατί κάποιοι μπορούν να ζήσουν και με λιγότερο φαγητό, με παλιά ρούχα και παπούτσια ακόμα και στην ύπαιθρο, αλλά με λιγότερο ή καθόλου αίμα δεν ζει κανείς.

Ο-ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΕΛΥΜΝΙΩΝ-ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ.docΟ εθελοντισμός είναι η δύναμη που βγαίνει από τη ψυχή μας και τώρα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο καλείται να αναλάβει πρωτοβουλίες συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας, μπορούμε πολλά να προσφέρουμε, αρκεί να διαθέσουμε λίγο από το χρόνο μας και να υπάρχει μέσα στη καρδιά μας αυτό το διαφορετικό, που δυστυχώς υπάρχει μόνο σε λίγους ανθρώπους.

Ελπίζουμε αυτή τη χρονιά να είναι ποιο αποδοτική και επιτυχημένη. Για να επιτευχθεί όμως ο στόχος αυτός η συμμετοχή και οι προσπάθειες ΟΛΩΝ μας πρέπει να ενταθούν. Σας ενημερώνουμε ότι 5 Απριλίου την Κυριακή των Βαΐων από ώρα 10:30 έως 13:00 θα γίνει εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Κοπάνη Ιωαννίνων μαζί με το Θεριακήσι. Σας παρακαλούμε για την παρουσία σας και την όποια από σας προσπάθεια για την προσέλκυση ακόμα περισσοτέρων εθελοντών αιμοδοτών Από την τράπεζα αίματος Κοπάνης «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» ΚΑΙ Θεριακησίου «ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ»

Πηγή by [author_name]

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments