Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών(Γιάννινα- Πέμπτη 25 Νοεμβρίου- Οργάνωση Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ»)

Εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών(Γιάννινα- Πέμπτη 25 Νοεμβρίου- Οργάνωση Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ»)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ    Από:Γιώργος Γκόντζος

Εκδήλωση με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη  στις 18:30 στο Θυμωμένο πορτραίτο, Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα.Θα μιλήσουν:

Ανδρομάχη Μπούνα, Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Υποψ. Διδάκτωρ. Παν/μίου Ιωαννίνων, Μέλος στην Οργάνωση Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ».
Γερασιμούλα (Μίνα) Μπρούμου, M.Sc Συμβουλευτική ψυχολόγος/ Συγγραφέας, Συντονίστρια – Εκπαιδεύτρια Ομάδων Σχολών Γονέων.
Μαρία Νούσια ,Ψυχολόγος, Υποψ. Διδάκτωρ. Παν/μίου Ιωαννίνων, Μέλος της ομάδας έργου “Γηράσκω εν Δράσει”, Εταιρεία, Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης.
Συντονίστρια συζήτησης : Παρασκευή Σταθά, Νηπιαγωγός
Η οργάνωση της Ομιλίας γίνεται από μέλη της Οργάνωσης Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ» το οποίο λειτουργεί ως Πανελλαδικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανεξάρτητο από πολιτικά κόμματα και κρατικούς φορείς. Η ομιλία έχει ως στόχο τη προσέγγιση της βίας κατά των γυναικών, την ενημέρωση των γυναικείων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων υπό το πρίσμα ψυχολογικών, κοινωνιολογικών αναλύσεων
Η ημερίδα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες αλλά και σε άνδρες, σε φορείς, οργανισμούς και σωματεία που δραστηριοποιούνται στην εξάλειψη της βίας και υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, σε ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, οικογενειακούς συμβούλους και νομικούς, σε φοιτητές παιδαγωγικών, ψυχολογίας και νομικής, και σε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την αξιοπρέπεια των γυναικών και την υπεράσπιση και την προαγωγή των δικαιωμάτων τους.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments