Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Εντεταλμένη Σύμβουλος η Ντίνα Μπακόλα

Εντεταλμένη Σύμβουλος η Ντίνα Μπακόλα

Εντεταλμένη Σύμβουλος, µε αρμοδιότητες την προετοιμασία και υλοποίηση, Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, συγχρηματοδοτούμενων έργων από ΕΣΠΑ, Ε.Ο.Χ, κλπ, που αφορούν το Δήμο Ιωαννιτών, ορίστηκε μετά από απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, η Δημοτική Σύμβουλος Ντίνα Μπακόλα.

Η κ. Μπακόλα μέσω της εργασίας της, στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της πρώην Νομαρχίας Ιωαννίνων, έχει στηρίξει ενεργά τη δημιουργία γυναικείων συνεταιρισμών. Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια ως εισηγήτρια για τη στήριξη της γυναικείας, νεανικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας, για έργα ανάπτυξης δικτύων τουριστικού προϊόντος σε χώρες της Μεσογείου και για έργα για τη διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε μικρές κοινότητες της περιοχής της Αδριατικής.

Η εμπειρία της στη διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα συμβάλει ουσιαστικά στα νέα της καθήκοντα.

«Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω να συμβάλω κι εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την επαγγελματική μου δράση όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε συνεργασία με την αρμόδια αντιδημαρχία και τις υπηρεσίες του Δήμου. Ευχαριστώ το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, για την εμπιστοσύνη», σημειώνει με δήλωσή της η κ. Μπακόλα

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments