Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα”: Ψηφίζουμε θετικά- Ενώνουμε δυνάμεις

“Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα”: Ψηφίζουμε θετικά- Ενώνουμε δυνάμεις

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάνννενα” αναφέρονται τα εξής:

Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι για τον Δήμαρχο μας

Με το μήνυμα  της συμμετοχής και της θετικής ψήφου και με σύνθημα «Ψηφίζουμε Θετικά-Ενώνουμε Δυνάμεις», ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας και μέλη της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα», συνεχίζουν τις καθημερινές επαφές με τους δημότες, προτρέποντας τους να δώσουν το παρών στις κάλπες και αυτής της Κυριακής.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου επιλέγουμε Δήμαρχο. Όποια παράταξη κι αν επέλεξε να στηρίξει στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κάθε πολίτης, η συμμετοχή του στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι πλέον καθοριστική για την επιλογή του Δημάρχου.

Γι’ αυτό ο Θωμάς Μπέγκας απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών λέγοντας πως «η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία δυναμώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως είναι η Αυτοδιοίκηση» και προτρέποντας «να ψηφίσουμε θετικά».  Όπως υπογραμμίζει «ενώνοντας τις θετικές  δυνάμεις του τόπου μας, λειτουργώντας ενωτικά και δημοκρατικά, δίνουμε αξία στην απλή αναλογική και εγγυόμαστε την πορεία του Δήμου μας στο μέλλον».

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην αγορά των Ιωαννίνων και σε υπηρεσίες της πόλης, όπως οι υπηρεσίες της περιφέρειας Ηπείρου

Στην Περιφέρεια ο κ. Μπέγκας συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη  που του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments