Τρίτη , 12 Μαρτίου 2024
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Επένδυση στον χειμερινό τουρισμό

Επένδυση στον χειμερινό τουρισμό

FTH_3267 (Medium)Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—“Η ορεινή Ήπειρος μπορεί να καταστεί τουριστικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου, προσελκύοντας έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών ,οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με outdoor δραστηριότητες (Ski,Snowboard,Trekking,Mountain Bike κ.α.) και υπηρεσίες εστίασης  και φιλοξενίας υψηλού επιπέδου! ” Αυτό τόνισαν με δηλώσεις τους, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Βουλευτής Ιωαννίνων  Κώστας Τασούλας και ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στο opening, του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου (Anilio Adventure Park), το περασμένο Σαββατο.

“Υπό την νέα διεύθυνση, το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου, άλλαξε ριζικά μορφή και η αξιοποίησή του θα δώσει ένα νέο στίγμα σε όλο τον ορεινό όγκο της Ηπείρου“, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης  Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ από την πλευρά του ο Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, εξήρε το επιχειρηματικό μεράκι των οικογενειών Τζουμάκα και Καλογήρου ,σημειώνοντας πως “μέσα από τέτοιες επενδυτικές προσπάθειες ακόμη και μέσα στην κρίση, η μοίρα του τόπου αλλάζει προς το καλύτερο“.

Τέλος ο Δήμαρχος Μετσοβου, Κώστας Τζαφέας, τόνισε πως “ο Δήμος Μετσόβου επενδύει πολλά στον χειμερινό τουρισμό και η προσπάθεια αυτή ευοδώθηκε με τους νέους μισθωτές οι οποίοι άνοιξαν μια καινούρια ελπιδοφόρα σελίδα, στην λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου.

Με φόντο ένα μοναδικά όμορφο κατάλευκο τοπίο, όλοι  οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους νέους χώρους, να χαρούν το χιόνι και να απολαύσουν την φιλόξενη ατμόσφαιρα στο ανακαινισμένο Chalet Chamois.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Β. Νικολαΐδου -Κυριανίδου-Αυτό ακριβώς είναι “το αυγό του φιδιού”….Μια ορδή ατόμων που πραγματικά κραύγαζαν εναντίον μου ….. δεν μπορούσε καν να ακουστεί η φωνή μου….

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Είναι  τρομακτικό αυτό που συνέβη…Όλα ξεκίνησαν από μια ανακοινοποίηση ανάρτησης που ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments