Δευτέρα , 11 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη αρχαιολόγων από το Τελ Αβίβ, στο Δημαρχείο

Επίσκεψη αρχαιολόγων από το Τελ Αβίβ, στο Δημαρχείο

Στην πόλη των Ιωαννίνων, βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, αποστολή αρχαιολόγων από το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο του Τελ Αβίβ, προκειμένου να θαυμάσουν τα μνημεία της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Η αποστολή, με επικεφαλής τον εκπρόσωπο του Ινστιτούτου Peter Stepansky, στο πλαίσιο της αρχαιολογικού ενδιαφέροντος επίσκεψης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου τα μέλη της υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.
Στην αποστολή, συμμετέχει και ο Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Χάιφας Arthur Segal, ο οποίος δώρισε στον Δήμαρχο δύο βιβλία από την ανασκαφή του στο Τελ Αβίβ και συγκεκριμένα σε περιοχή πάνω από τη λίμνη της Γαλιλαίας.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την αποστολή και στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην ιστορία της πόλης των Ιωαννίνων και στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι η αποστολή από το Τελ Αβίβ επισκέφθηκε όλα τα μνημεία της Ηπείρου, με τους αρχαιολόγους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχή

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments