Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη Κ. Ήσυχου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (φωτό)

Επίσκεψη Κ. Ήσυχου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (φωτό)

  Ο αναπληρωτής υπουργός παρακολούθησε την διαδικασία κατάταξης των νεοσύλλεκτων isixos3

Επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος και παρακολούθησε τις διαδικασίες κατάταξης νεοσυλλέκτων.

Τόσο κατά τις συζητήσεις του με τους γονείς των νεοσυλλέκτων όσο και με τους ίδιους, ο κ. Ήσυχος επανέλαβε τη δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής ΄Αμυνας και της κυβέρνησης για «ένα αδιάβλητο σύστημα τοποθετήσεων και μεταθέσεων των στρατιωτών, μακριά από παρεμβάσεις, που θα λαμβάνει υπόψη την οικογενειακή αλλά και την οικονομική κατάσταση του καθενός». «Θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την πατροπαράδοτη παθογένεια -τις λογικές του βύσματος- που αφορά κυρίως τον πολιτικό κόσμο και όχι τη στρατιωτική ηγεσία. Έχουμε χρέος ως νέα πολιτική ηγεσία να προχωρήσουμε σε μια βαθιά τομή και ρήξη με αυτή τη λογική. Από την πρώτη μέρα ξηλώσαμε, κυριολεκτικά, 44 υπολογιστές και 16 άτομα που δουλεύανε για αυτό το σκοπό επί δεκαετίες». «Σας θέλουμε, αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια, να καταταγείτε στον πόλεμο κατά του βύσματος».

Ο κ. Ήσυχος απηύθυνε νουθεσίες προς τους νεοσύλλεκτους, παρακολούθησε βήμα-βήμα τις διαδικασίες κατάταξης του ακολουθούνται, επισκέφθηκε τα ιατρεία, την αίθουσα ένδυσης και ενημερώθηκε από το διοικητή του ΚΕΤΘ ταξίαρχο Βασίλειο Παπαδόπουλο για την κατάσταση του Κέντρου, τη δουλειά που γίνεται αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν και δεσμεύθηκε για άμεσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπισή τους.

isixos1

isixos2

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments