Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη της Μ. Τζούφη στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα

Επίσκεψη της Μ. Τζούφη στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» πραγματοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Ε. Καρβούνη, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη της διοίκησης, εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων.

Στη συνάντηση τέθηκε κυρίως η ανάγκη ουσιαστικής στήριξης και περαιτέρω ανάπτυξης των δημόσιων δομών υγείας της περιοχής, προκειμένου να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες περίθαλψης στο σύνολο των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης μόνιμου και επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, καθώς και να παραταθούν όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων που προέρχονται από χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

Όσον αφορά τις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, εκφράστηκε πως είναι απαραίτητη η πρόβλεψη θέσεων για το Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα». Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για την ανάπτυξη του Τμήματος Τεχνητού Νεφρού, καθώς και για την έναρξη λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τόσο η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Διοίκηση του Νοσοκομείου επεσήμαναν ότι χάρη στο καλά συντονισμένα σχεδιασμό της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην ευρύτερη τοπική κοινωνία ένα έργο που καρκινοβατούσε για περισσότερα από 15 χρόνια.

Τέλος, η κα Τζούφη ευχαρίστησε το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη διαχρονικά καλή συνεργασία και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων του ιδρύματος, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments