Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Επίσκεψη του Γάλλου Πρόξενου στην Πρυτανεία Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Επίσκεψη του Γάλλου Πρόξενου στην Πρυτανεία Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

_6NGwtvRY5sysI_D4OPIxOHWOpqBfQMMR6k7vF7QQ0A

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Καψάλης υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας, κ. Christophe Le Rigoleur, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη του Προξενείου, καθώς και την επίτιμη Υποπρόξενο της Γαλλίας στα Ιωάννινα,  κ. Ελένη Παγκρατίου.

Στη συνάντηση ο Πρύτανης παρουσίασε στον Γάλλο Πρόξενο τις πολλές και σημαντικές συνεργασίες που έχει ήδη αναπτύξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Γαλλίας και ζήτησε η συνεργασία αυτή να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Γάλλος Πρόξενος εξέφρασε την ικανοποίησή του που του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς επίσης και τον θαυμασμό  του για τα επιτεύγματα και τις διακρίσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ορίστηκε, επίσης, για τον προσεχή Νοέμβριο μία κοινή εκδήλωση ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Γαλλικό Προξενείο με σκοπό την ενίσχυση των ανταλλαγών μεταπτυχιακών φοιτητών και διδακτόρων ανάμεσα στα δύο Ιδρύματα.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Λ.Παππάς(Πρώην Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ) Ο Φρέντι Μπελέρης, σκέφτεται πρωτίστως τα συμφέροντα των κατοίκων της Χιμάρας και όχι κάποιων  ολιγαρχών

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Να σας πω γιατί έγινε αυτό που έγινε στην Χιμάρα  και ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments