Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ / Επίσκεψη του Προέδρου του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου και των Δημάρχων από τη Φοινίκη και τη Δρόπολη Αλβανίας στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Επίσκεψη του Προέδρου του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου και των Δημάρχων από τη Φοινίκη και τη Δρόπολη Αλβανίας στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

foto 15.4.2016Από:Γιώργος Γκόντζος–Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής κ. Γεώργιος Καψάλης, υποδέχτηκε, με ιδιαίτερη χαρά, την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου, κ. Παναγιώτη Μπάρκα, τον Δήμαρχο Φοινίκης, κ. Λεωνίδα Χρήστου, και τον Δήμαρχο Δρόπολης, κ. Αχιλλέα Ντέτσικα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου, αλλά ιδιαίτερα ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με τους Δήμους Φοινίκης και Δρόπολης. Η συνεργασία με τους Δημάρχους αφορά κυρίως σε θέματα αρχαιολογίας, λαογραφίας και πολιτισμού, αξιοποιώντας αντίστοιχα ευρωπαϊκά προγράμματα. Σημειώνεται ότι οι δύο Δήμαρχοι προέρχονται από την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.

 

Δείτε Επίσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19

Από: Χάρης Δάφλος– Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων αντιμετώπισης της διάδοσης του Κορωνοϊού ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments