Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Γκόντα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Γκόντα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία” αναφέρονται τα εξής:

“«Δήμος και ΕΛΑΣ μπορούν να συνεργαστούν για την εμπέδωση ασφάλειας των πολιτών».  Αυτό ήταν το κύριο μήνυμα που  εξέπεμψαν  ο Αστυνομικός Δ/ντης Ηπείρου κ.  Κ. Σκούμας και ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και  υποψήφιος δήμαρχος κ. Ν. Γκόντας κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης των Ιωαννίνων.«Παρακολουθούμε με  έντονο  ενδιαφέρον το έργο της ΕΛΑΣ, το οποίο είναι σημαντικό και έχει να κάνει με την πάταξη  της εγκληματικότητας. Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει το σώμα εν τούτοις όλοι οι αστυνομικοί, γυναίκες και άνδρες πιστοί στο καθήκον τους, προσφέρουν τα μέγιστα για την ασφάλεια των πολιτών. Όλα τα χρόνια της δημαρχίας μου η συνεργασία με την ΕΛΑΣ  ήταν πάρα πολύ καλή. Αν υπολογίσουμε ότι η ΕΛΑΣ Ηπείρου έχει να προστατεύσει ολόκληρη την περιοχή η οποία συνορεύει με άλλη χώρα, τότε το βάρος στους ώμους των αστυνομικών είναι πολύ μεγαλύτερο. Όμως  τα καταφέρνουν πολύ καλά  και φέρουν εις πέρας την αποστολή τους οι αστυνομικοί μας. Όπως βοηθήσαμε στο έργο της ΕΛΑΣ στο παρελθόν έτσι θα το κάνουμε και στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι κάτι ξεχωριστό από τους υπόλοιπους Έλληνες, αφού είναι δικά μας  παιδιά. Δυστυχώς πολλές φορές η ΕΛΑΣ έχει βρεθεί στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, κάτι που είναι πέρα για πέρα άδικη. Σκοπός της είναι η πάταξη της εγκληματικότητας και η προστασία των πολιτών από παράνομες δραστηριότητες και σ αυτό το επίπεδο παράγει σπουδαίο έργο» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γκόντας.

Από την πλευρά του ο Γενικός αστυνομικός Διευθυντής ΕΛΑΣ Ηπείρου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Γκόντα για αυτή την επικοινωνία, μίλησε για  την προσπάθεια που καταβάλλει η ΕΛΑΣ για την προστασία του πολίτη, έστω και αν αυτή γίνεται πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες. «Εμείς θέλουμε και επιζητούμε την συνεργασία με την Δημοτική Αρχή. Ο σκοπός είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη» είπε ο κ. Σκούμας.

Ο κ. Γκόντας συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους συμβούλους συναντήθηκε με εκπροσώπους συνδικαλιστών φορέων της ΕΛΑΣ, αξιωματικών και αστυνομικών, καθώς επίσης και με εκπροσώπους της ένωσης αποστράτων από τους οποίους ενημερώθηκε για ζητήματα εργασιακού περιεχομένου των εργαζομένων της ΕΛΑΣ.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments