Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / Επίσκεψη Φώφης Γεννηματά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Επίσκεψη Φώφης Γεννηματά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

photo-1Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κα Φώφη Γεννηματά, καθώς και αντιπροσωπεία βουλευτών του κόμματός της υποδέχθηκαν σήμερα ο Πρύτανης και οι Αναπληρωτές Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε, ο Πρύτανης έθεσε στην κα Γεννηματά πρωτίστως τα παρακάτω ζητήματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο:

  • Επαγγελματικά δικαιώματα για το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων που θα απαρτίζεται από τα τρία Τμήματα πενταετούς φοίτησης τα είναι τα παρακάτω: α) το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, β) το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών και γ) Το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.
  • Προκήρυξη θέσεων νέων μελών ΔΕΠ, για να μπορέσει να επιβιώσει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
  • Οικονομική ενίσχυση για τη Φοιτητική Μέριμνα αναφορικά με την ενοικίαση δωματίων στην πόλη, για τη σίτιση, για συγγράμματα φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής.
  • Ενίσχυση του προϋπολογισμού του Ιδρύματος που είναι σημαντικά μειωμένος κατά τα τελευταία χρόνια.

Η κα Γεννηματά εξέφρασε την ικανοποίησή της που επισκέφθηκε ένα διακεκριμένο, όπως δήλωσε, Πανεπιστήμιο και παράλληλα επεσήμανε ότι το κόμμα της θα υποστηρίξει τα αιτήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε όλα τα επίπεδα πολιτικής παρέμβασης. Αυτό αφορά, εκτός των άλλων, κυρίως και το πρώτο αίτημα για τα επαγγελματικά δικαιώματα του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments