Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / «Επί τάπητος» η λειτουργία των Κ.Α.Π.Η. Ζίτσας

«Επί τάπητος» η λειτουργία των Κ.Α.Π.Η. Ζίτσας

eleousa

 

Συνάντηση με τις άμισθες επιτροπές όλων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ζίτσας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου, Ανέστης Καρατασίτσας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο παλαιό δημαρχείο Ελεούσας παρουσία δεκάδων μελών των Κ.Α.Π.Η. και δημοτών.

Παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έγινε απολογισμός έργου, τέθηκαν «επί τάπητος» ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των Κ.Α.Π.Η. και προγραμματίστηκαν οι εκδηλώσεις και δράσεις που θα διοργανωθούν το προσεχές διάστημα.

Ταυτόχρονα, ο κ. Καρατασίτσας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη μεταβατική επιτροπή του νεοσυσταθέντος Κ.Α.Π.Η. Ζίτσας και να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη της, ενώ έγινε ενημέρωση για την ίδρυση και λειτουργία Κ.Α.Π.Η., στην Τ.Κ. Κληματιάς.

«Ξεκινήσαμε θετικά», ανέφερε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, και πρόσθεσε: μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα με τη βοήθεια και συνεργασία όλων.  Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες με δράσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας, όσο φυσικά το επιτρέπουν τα στενά οικονομικά περιθώρια που έχουμε. Η Δημοτική Αρχή και το Νομικό Πρόσωπο θα  είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε αρκεί να έχουμε και τη δική σας συνεργασία».

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments