Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επισκέψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Επισκέψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Μία ακόμη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στον 9ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ανατολής και στο 13ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κατσικάς του Δήμου Ιωαννιτών, ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κ. Δημήτριος Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών κα. Θάνου Φωτεινή.

Ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει από κοντά τους χώρους των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, να ενημερωθεί για την λειτουργία τους και να συνομιλήσει με το προσωπικό για τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους διαβεβαιώσει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση τους.

Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθεί όλες τις δομές, για να ενημερωθεί για την λειτουργία τους, τονίζοντας ωστόσο ότι η μέχρι τώρα εικόνα που έχει αποκομίσει για την λειτουργία των Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας είναι ικανοποιητική.

Επισήμανε ωστόσο την εξαιρετική δουλειά των εργαζομένων φροντίζοντας πάντα, ως κύριο μέλημα τους, να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments