Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ- Η Δημοτική Αρχή συζητά με τους πολίτες 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ- Η Δημοτική Αρχή συζητά με τους πολίτες 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Στo Nεοχωρόπουλο βρέθηκαν το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στελέχη της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων με επικεφαλής το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, συνεχίζοντας τις επαφές τους με κατοίκους του Δήμου Ιωαννιτών.

Εκεί είχαν συνάντηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, εκπροσώπους φορέων και πολίτες, με τους οποίους συζήτησαν για ζητήματα που τους αφορούν, με τη Δημοτική Αρχή να τονίζει πως η επίσκεψη της εντάσσεται σε ένα συνολικό πλαίσιο συναντήσεων και διαβουλεύσεων με την τοπική κοινωνία σε ολόκληρο το Δήμο με γνώμονα όχι μόνο την καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν αλλά και την όσο το δυνατόν πιο άμεση αντιμετώπισή τους.

Οι κάτοικοι από τη μεριά τους αναφέρθηκαν στα ζητήματα που εκείνοι θεωρούν ως μείζονα για την περιοχή τους ενώ ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις της.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων στάθηκε στην επιτυχία της Δημοτικής Αρχής να εντάξει τον οικισμό του Νεοχωρόπουλου ως επιλέξιμο για την δημιουργία δικτύου αποχέτευσης στο μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΙ το οποίο θα χρηματοδοτηθεί εντός του 2018, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη δημοπράτηση της αναβάθμισης της οδού Πανεπιστημίου με 1 εκ. ευρώ, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Επίσης ανακοίνωσε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν δημοπρατηθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης όπως η αναβάθμιση της παιδικής χαράς και των οδών Μπέγκα, Κλειτών, Φανερωμένης καθώς και μιας ομάδας οδών στο Κάτω Νεοχωρόπουλο (Βαμβακάρη, Αλκμήνης, Νικολαΐδη, Καραγιάννη, Κατράκη, Μαυρογέννους, Αδραστείας, Αδ. Κασίουμη, Θ. Δεληγιάννη, Ειρήνης, Ισκράτους, Ρηζικώστα, Βοσπόρου).

“Με την επίσκεψή μας σήμερα στο Νεοχωρόπουλο κλείσαμε ουσιαστικά ένα πρώτο κύκλο συναντήσεων οι οποίες όμως θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση μετά το Πάσχα. Στόχος μας είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά του Δήμου, να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε μαζί με τους κατοίκους τις παρεμβάσεις εκείνες που έχουν ανάγκη. Θεωρώ πως μέχρι σήμερα έχουμε φανεί αποτελεσματικοί κι έχουμε αποδείξει με έργα πως ενδιαφερόμαστε για κάθε γειτονιά, για κάθε δημοτικό και τοπικό διαμέρισμα των Ιωαννίνων. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα να γίνουν πολλά και γι’ αυτό θέλουμε τους πολίτες κοντά μας, ώστε να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία που απαιτείται από την καταγραφή των προβλημάτων μέχρι την τελική λύση”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θ.Μπέγκας

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments