Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ  ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

DSC06304Από:Γιώργος Γκόντζος–Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη είχε το πρωί της Παρασκευής  την Πρέβεζα  ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης  Aναστάσιος  Πετρόπουλος  στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην πόλη.

Ο κ.Πετρόπουλος πλαισιωμένος από τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα και στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ     συζήτησε με τον κ.Μπαϊλη  θέματα που αφορούν την απασχόληση στον Δήμο  με ιδιαίτερη  αναφορά στην κοινωφελή εργασία.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας υπογράμμισε  ότι θα πρέπει  η κοινωφελής εργασία να  υλοποιηθεί με τρόπο που θα αποδώσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη  τόσο  για την πόλη όσο και για τους ίδιους τους απασχολούμενους.

Στην συνέχεια ο Υφυπουργός  Κοινωνικής Ασφάλισης είχε  ξεχωριστή συνάντηση με τον Σύλλογο  Εργαζομένων  στους Δήμους της Πρέβεζας και τις καθαρίστριες των σχολείων  για ζητήματα συμβάσεων , βαρέων και ανθυγιεινών ενσήμων και   άλλες διεκδικήσεις   τους.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments