Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ευκαιρίες στα νέα παιδιά του Γιαννιώτικου χάντμπολ – Την ήττα από τον Ζαφειράκη γνώρισε εντός έδρας ο ΑΟΙ

Ευκαιρίες στα νέα παιδιά του Γιαννιώτικου χάντμπολ – Την ήττα από τον Ζαφειράκη γνώρισε εντός έδρας ο ΑΟΙ

ΑΟΙ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η καλή και υποσχόμενη εμφάνιση των νεαρών αθλητών, που δείχνουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στο Γιαννιώτικο χάντμπολ και η συνεισφορά των πιο έμπειρων παικτών του ΑΟΙ, ήταν τα δυο κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα με τον Ζαφειράκη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Η ομάδα του Κώστα Χαρίση, έχοντας εκ νέου σημαντικές απουσίες (Ζαμπαλάς, Σισμανίδης, Σκανδάλης και Γεωργίου, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή, αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να αγωνιστεί), πάλεψε το ματς, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με τον προπονητή του Α.Ο. Ιωαννίνων, να δίνει την ευκαιρία σε παίκτες νεαρής ηλικίας, να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Παράλληλα, οι πιο έμπειροι Κοσσάρας, Σήτας και Τζούκας, μαζί με τον «γιατρό» της ομάδας, Κώστα Φωτιάδη, που επανήλθε κάτω από τα δοκάρια, και τον πολύ καλό και σε αυτό το ματς Νάκο, έδωσαν πολύτιμες βοήθειες και κράτησαν «όρθιο» τον ΑΟΙ.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι, δεν χωρά ιδιαίτερες κριτικές, καθώς η ομάδα του Ζαφειράκη, πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη (19-30), εκμεταλλευόμενη τις απουσίες των Γιαννιωτών.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 1-4, 1-8, 2-9, 4-13, 7-16 (ημ.), 8-18, 10-19, 13-21, 16-23, 16-25, 19-30 (τελ.).

Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Φωτιάδης, Ζιώγος, Μόσχος, Νάκος (5), Εξάρχου (1), Μπογάς, Κοσσάρας (3), Τζούκας (3), Βέργος (1), Παϊλας, Γκρουίδης, Εφαπλωματάς, Γεωργίου, Σήτας (4), Κουκουλάρης, Βέλλιος (2).

Ζαφειράκης Νάουσας (Γιώργος Γιούλης): Διδασκάλου (3), Πετρίδης (7), Ρότζιος, Τζοβάρας (6), Κορωνάς Κ., Αρβανιτίδης (1), Παντελίδης (3), Νικολαϊδης, Χαλάτσης, Τσιγαρίδας (4), Δεληχρήστος (5), Γαλίτης (1), Τζουβάρας, Κορωνάς Θ., Xhacka, Τσιαχτσίρας.

 

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments