Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Ευχές και κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων – Μήνυμα αισιοδοξίας από το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα

Ευχές και κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων – Μήνυμα αισιοδοξίας από το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα

img_1570_resizeimg_1565_resizeimg_1532_resizeimg_1434_resizeΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες “γέμισε” σήμερα το Δημαρχέιο Ιωαννίνων.

Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας και οι συνεργάτες του τα … άκουσαν σήμερα το πρωί από την μπάντα της 8ης Μεραρχίας Στρατού και από τα παιδιά του Χορευτικού Τμήματος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, που όχι μόνο έψαλαν ηπειρωτικά κάλαντα, αλλά … “παρέσυραν” το Δήμαρχο σε έναν ηπειρωτικό χωρό υπό τους ήχους του κλαρίνου.

Ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας έδωσε τις καλύτερες ευχές του για τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκ μέρους όλων των συνεργατών του και του Δημοτικού Συμβυλίου.

Ο κ. Μπέγκας ευχήθηκε στους δημότες του Δήμου Ιωαννιτών, στους επισκέπτες της πόλης και σε όλο τον κόσμο “υγεία, ευτυχία κι αισιοδοξία”.

Όπως είπε:

“Είναι όμορφες μέρες οι γιορτές και πρέπει όλοι να είμαστε χαρούμενοι και  να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Εμείς ως δημοτική αρχή  αυτό το μήνυμα θέλουμε να δώσουμε, το μήνυμα της αισιοδοξίας. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά εμείς είμαστε όρθιοι και κάνουμε ότι μπορούμε για να σταθούμε δίπλα στους συνδημότες μας που περνάμε δύσκολα. Θα χαμογελάμε θα είμαστε αισιόδοξοι, θα στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και ταυτόχρονα θα παλεύουμε για καλύτερες μέρες.

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι η Αυτοδιοίκηση είναι το τελευταίο ανάχωμα στην κρίση που περνάει η κοινωνία μας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πολίτες ότι περισσότεροι μπορούμε στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής -ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας –  και θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε πράγματα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου και να δουλεύουμε γι’ αυτά ώστε να μπορούμε να αισιοδοξούμε σε καλύτερες μέρες.

Να είστε όλοι καλά, γεροί κι ευτυχισμένοι. Καλές γιορτές σε όλους”.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments