Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ευχές Ν.Ο.Ι. στους αθλητές του που εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ευχές Ν.Ο.Ι. στους αθλητές του που εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μεγάλη παράδοση όσον αφορά στις επιτυχίες τους σε ανώτερα κι ανώτατα Πανεπιστημιακά ιδρύματα έχουν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι διαχρονικά συνδυάζουν άριστα το κουπί και την αθλητική ενασχόληση με τις σπουδές και τη γνώση!

Αυτό απέδειξαν και φέτος, καταφέρνοντας να εισαχθούν σε σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Πιο αναλυτικά, οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. που εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι οι: Σπύρος Αντώνης, Κων/νος Βαρδάκας, Κωστής Μάντζιος, Κατερίνα Γκλαντζούνη, Άρης Γραμμενιάτης Βασιλική Κοζανίτη, Ιωσηφίνα Μαρτίνη, Γιώργος Μπλάτζος, Αλέξανδρος Μπούγιας, Βασίλης Νάστος, Παρασκευή Παίδαρου, Βασίλης Παπακώστας, Ελένη Πίσπα, Σωσάνα Στέφου και Πετρούλα Τσιάβου.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Ι. εύχονται από καρδιάς σε όλα τα παιδιά που θα φοιτήσουν σε Πανεπιστήμια καλές σπουδές και καλή ακαδημαϊκή πορεία, με δύναμη, ήθος και επιμονή όπως αυτή που επέδειξαν και κατά την αθλητική τους διαδρομή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στρατιωτική Θητεία για τον Στέφανο Ντούσκο

Τη στρατιωτική του θητεία θα υπηρετήσει ο Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος κατατάσσεται σήμερα στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Αεροπορίας της Τρίπολης! Η οικογένεια του Ν.Ο.Ι. εκφράζει και δημόσια στον αθλητή της θερμές ευχές για καλή δύναμη και για μια πολύ καλή θητεία.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments