Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμο Ιωαννιτών από την αραβική αποστολή

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμο Ιωαννιτών από την αραβική αποστολή

Σε ανακοίνωση του δήμου Ιωαννιτών αναφέρονται τα εξής:

“Επιστολή με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της για την εξαιρετική φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του τριήμερου ταξιδιού γνωριμίας στα Γιάννενα, απέστειλε στο Δήμο Ιωαννιτών η αποστολή των αράβων τουριστικών πρακτόρων η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία της στα Γιάννενα.

Να σημειωθεί πως και τις τρεις μέρες ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και την Ένωση Ξενοδόχων ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τον προορισμό «Ιωάννινα- Ήπειρος» με τους Άραβες επισκέπτες μας να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων μας, το Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Μπέγκα, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Γκόλα και τον Πρόεδρο της Ένωσης των Ξενοδοχείων Ιωαννίνων κ. Θάνο, όσο και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής  του Συνεδρίου της Άραβο – Ελληνικής Συνεργασίας Τουρισμού στην Ήπειρο, το οποίο έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο DU LAC με συναντήσεις Β2Β, παρουσία του Δημάρχου των Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα, της  εκπρόσωπου της Περιφέρειας, Διευθύντριας Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, κα Μαρκούλα του Αντιπρόεδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Μήτση αλλά και των άλλων μελών της τοπικής Αυτοδιοίκησης- Φορέων.

Να ευχαριστήσω επίσης και τον κ. Στέφανο Ζέρβα για τον άψογο συντονισμό του ταξιδίου μας.

Οι Λιβανέζοι καλεσμένοι μας πράκτορες έμειναν άφωνοι μπροστά στην ευγενική σας φιλοξενία και την γενναιόδωρη προσφορά όλων αυτών που συμβάλλανε σ’ αυτό το 1ο ταξίδι εξοικείωσης με την όμορφη περιοχή σας.

Συγχαρητήρια σε όλους σας για την ωραιότατη παρουσίαση που μας κάνατε για την περιοχή της Ηπείρου ! Τόσο επαγγελματική και τόσο συναρπαστική που ευχόμασταν να μην τέλειωνε ….

Σας ευχαριστώ θερμά για την οργάνωση του Συνεδρίου και του προγράμματος που ακολουθούν από σήμερα οι καλεσμένοι μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την φανταστική γαστρονομία του τόπου σας.

Πιστεύω πως με  την ολοκλήρωση αυτού του σύντομου ταξιδιού , η γνωριμία τόσο των καλεσμένων μας όσο και εμάς ,  με αυτό τον όμορφο και ξεχωριστό τόπο της Ελλάδας που έχει τόσα πολλά πράγματα να προσφέρει στον επισκέπτη του, θα  ανοίξει νέους ορίζοντες προς αύξηση του εναλλακτικού τουρισμού και προώθηση αυτού του νέου προορισμού στον Αραβικό κόσμο.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments