Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΧΑΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ ΜΕ 1-0.

ΕΧΑΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ ΜΕ 1-0.

Η Γυναικεία Ομάδα του Πανλευκάδιου επικράτησε με σκορ 1-0 έναντι της Γυναικείας Ομάδας του Α.Ο. Ανατολής στο Δημοτικό Γήπεδο Νυδρίου την Κυριακή 24-02-2019.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, με φάσεις εκατέρωθεν, οι αθλήτριες πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους αρκετούς θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο – κόσμημα του Νυδρίου.

Οι νεαρές αθλήτριες της Ανατολής έπιασαν την καλύτερη μέχρι τώρα απόδοσή τους στο πρωτάθλημα δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και έχοντας δυο οριζόντια δοκάρια στο ενεργητικό τους. Ωστόσο η καλή εμφάνιση δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί σε θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, σε έμμεσο σουτ που εκτέλεσε η Αιμιλία Δασκάλου για την Ανατολή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Ραμαντάν. Η ομάδα του Πανλευκάδιου έχασε επίσης σημαντική ευκαιρία όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε η Αλεξάνδρα Γκίνη η κεφαλιά συμπαίκτριας της αποκρούστηκε με υπέροχη εκτίναξη από την τερματοφύλακα της Ανατολής Σοφίας Κοσμά.
Το ημίχρονο έληξε με το σκορ να είναι στο 0-0 και τις δυο ομάδες να έχουν μοιρασμένη την κατοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο γρήγορο ρυθμό με το πρώτο. Ωστόσο στο 50 η πολύ δραστήρια και με συμμετοχές στην Α’ Εθνική Αλεξάνδρα Γκίνη, με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έπιασε την Σοφία Κοσμά εκτός θέσης και σκόραρε για το 1-0.

Τα νεαρά κορίτσια της Ανατολής ανέβασαν την απόδοσή τους πιέζοντας τις αντιπάλους. Η 12χρονη Μόνικα Καϊτατζή σε διείσδυση από τα αριστερά έφτασε στα πλάγια της εστίας του Πανλευκάδιου, προτίμησε να σουτάρει, αλλά η Κονδυλάτου απέκρουσε το δυνατό σουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα της Ανατολής κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Λευκάδας. Το εκτέλεσε πάλι η Αιμιλία Δασκάλου με τη μπάλα να σταματά για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επιστροφή η Κατερίνα Φώτη έπιασε την καρφωτή κεφαλιά την οποία απέκρουσε η Κονδυλάτου.

Το παιχνίδι συνέχισε με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο αντίπαλες περιοχές και τις αθλήτριες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις αθλήτριες αγκαλιασμένες να αλληλοσυγχαίρονται και τους θεατές να χειροκροτούν για το όμορφο παιχνίδι.

Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια της Ανατολής είναι την ερχόμενη Κυριακή 03-03 εντός έδρας με τη Νίκη Προαστίου Αχαΐας. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Ανατολής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Βακουφτσής Ι.): Ραμαντάν Ζ., Μανωλίτση Α., Αραβανή Α., Αρματά Δ., Μπουκουβάλα Ε., Γαβρίλη Α., Γκίνη Α., Μεσσήνη Ε., Κοντογεώργη Α., Κονδυλάτου Ν., Παύλου Ε.

Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Χάρης Πανταζής): Κοσμά Σοφία, Αθαναϊλίδου Μαρία, Πάνου Χριστίνα, Μπούρη Ελπίδα (80 Μπάρλη Ανθή), Κοφίνα Άννα Σάρρα, Πριλίγκου Ισαβέλα, Δασκάλου Αιμιλία, Σπηλιά Αναστασία (80 Καλαμπακιώτη Σοφία), Καϊτατζή Μόνικα, Φώτη Κατερίνα, Χαραλαμποπούλου Φωτεινή (80 Ευθυμιάδη Χριστίνα).

Διαιτητές της αναμέτρησης: Νίκου Θεόδωρος, Λάμπρου Χαρίλαος και Κυριακού Χρήστος του Συνδέσμου Άρτας.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

  • Πανλευκάδιος – Α.Ο. Ανατολής: 1-0 (Γκίνη Α.)
  • Νίκη Προαστίου – Λύκοι Αιγιαλείας: 1-2 (Έρδα – Λαλιώτη Ι., Μητροπούλου)
  • Ατρόμητος Ζαρουχλέικων – Α.Ο. Κέρκυρα: 3-0 (Μέρτη, 2*Νιφορά)
  • Ρεπό: Κεραυνός Θεσπρωτικού

Η βαθμολογία μετά και την 8η αγωνιστική:

  1. Λύκοι Αιγιαλείας 19
  2. Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας 19
  3. Κεραυνός Θεσπρωτικού 7
  4. Πανλευκάδιος 7
  5. Νίκη Προαστίου Αχαΐας 6
  6. Α.Ο. Κέρκυρα 6
  7. Α.Ο. Ανατολής 3

(Η Νίκη Προαστίου και η Κέρκυρα έχουν από ένα αγώνα λιγότερο)

Επόμενη η 9η αγωνιστική (03-03-2019):

  • Α.Ο. Ανατολής – Νίκη Προαστίου Αχαΐας
  • Λύκοι Αιγιαλείας – Κεραυνός Θεσπρωτικού (10-03-2019)
  • Πανλευκάδιος – Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας (10-03-2019)
  • Ρεπό: Α.Ο. Κέρκυρα 1996

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments