Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ε.Παλατζίδης (Π.Ε.Α.Κ.Ι)-Αναμένονται μεγάλα πράγματα προς όφελος αθλουμένων και σωματείων-Μείωση των χρεώσεων, πιάνουν τόπο τα χρήματα

Ε.Παλατζίδης (Π.Ε.Α.Κ.Ι)-Αναμένονται μεγάλα πράγματα προς όφελος αθλουμένων και σωματείων-Μείωση των χρεώσεων, πιάνουν τόπο τα χρήματα

 

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])–  Στην αξιοποίηση των χρημάτων από   χρεώσεις που αφορούν στην χρήση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ από τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία  και οι οποίες μειώνονται κατά 50% (προπονήσεις-αγώνες), για να προωθηθούν υποδομές ,ώστε «να γνωρίζει ο καθένας ότι τα χρήματα πιάνουν τόπο», εστίασε τις επόμενες πρωτοβουλίες  του ΠΕΑΚΙ, ο Ευάγγελος  Παλατζίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης , σε παρέμβασή του (ΕΔΩ)στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος  Γκόντζος) , στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Τόνισε επίσης πως «οι αρχικές χρεώσεις ήταν υπερβολικές» και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το κόστος για κάθε χρήση για Ακαδημίες και  ομάδες Γ’Ερασιτεχνικής από 25 ευρώ περιορίζεται σε 10 ευρώ και για ομάδες Α΄ Ερασιτεχνικής από 35 ευρώ μειώνεται σε  20 ευρώ.

Σε  άλλο σημείο ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων υπογράμμισε πως υπάρχει προγραμματισμός τετραετίας αλλά και διετίας επειδή η σύμβαση της παρούσης Διοίκησης λήγει τον Ιούνιο  του 2019, και ανέφερε  πως υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια στο ΠΕΑΚΙ , και  αναμένεται το μήνυμα από το Υπουργείο , μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια, για να  διατεθούν για την δημιουργία υποδομών . “Αν αυτό γίνει ,να περιμένετε μεγάλα πράγματα ,και για τους αθλούμενους και για τα σωματεία”, πρόσθεσε.

Σε ανακοίνωση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ αναφέρεται επίσης πως «η  Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, μεθοδικά και με προγραμματισμό, κατάφερε μέσα στην τελευταία τριετία να υλοποιήσει σημαντικά έργα στον ποδόσφαιρο «χάρτη» των Ιωαννίνων, τόσο στο ερασιτεχνικό όσο και στο επαγγελματικό πεδίο.

Μπήκε νέος χλοοτάπητας στο ΕΣΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, φτιάχτηκε ουσιαστικά νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Λιμνοπούλα, με νέες κερκίδες και αναβαθμισμένα αποδυτήρια, βελτιώθηκαν οι χλοοτάπητες των γηπέδων του Πανηπειρωτικού. Επίσης έγινε σειρά μικρότερων παρεμβάσεων (δοκάρια, πάγκοι κ.λπ.) και έπεται συνέχεια.

Μετά από τη συνάντηση με τα ποδοσφαιρικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, η Ε.Δ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως όλες οι χρεώσεις που αφορούν την χρήση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ από τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία  μειώνονται κατά 50% (προπονήσεις-αγώνες) Είναι ένα δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιρικών σωματείων, που επιβαρύνονταν δυσανάλογα σε σχέση με άλλα αθλήματα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και ικανοποιήθηκε.

Η οικονομική εξυγίανση του φορέα φέρνει απτά αποτελέσματα, ορατά στην αθλητική καθημερινότητα των Ιωαννίνων»

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments