Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / ΗΠΑ: Δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση στην NSA

ΗΠΑ: Δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση στην NSA

Συνεχής ενημέρωση του προέδρου Ομπάμα για τις εξελίξεις

hpa3

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος έμειναν πίσω από την επίθεση στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας NSA των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αξιωματικοί των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι δύο άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο επιχείρησαν να περάσουν από την πύλη και στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε τραυματίστηκε σοβαρά τουλάχιστον ο ένας από αυτούς. Το κίνητρό τους παραμένει αδιευκρίνιστο, ωστόσο το επεισόδιο δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατία. Την υπόθεση ερευνά το FBI.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Έρικ Σουλτς, είπε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πληροφορήθηκε το επεισόδιο στην έδρα της NSA και θα ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι οι δύο δράστες ήταν μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες και επέβαιναν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ένα Ford Escape, στο οποίο βρέθηκαν αργότερα ναρκωτικές ουσίες και ένα όπλο.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments