Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» για το ατύχημα στην παιδική χαρά του Κουραμπά

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» για το ατύχημα στην παιδική χαρά του Κουραμπά

Ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» του Νίκου Γκόντα για το ατύχημα στην παιδική χαρά του Κουραμπά.

Με ένα τραγικό γεγονός συνοδεύτηκε η πλήρης αδιαφορία της δημοτικής  αρχής σε ότι αφορά την προσωρινή λειτουργία παιδικής χαράς της πόλης μας  που στοίχισε τον βαρύ τραυματισμό ενός πεντάχρονου παιδιού. Αυτή η εγκληματική αδιαφορία,  αποδεικνύει όχι μόνο τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η λειτουργία του Δήμου μας αλλά και την νοοτροπία του ωχαδερφισμού  που επικρατεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της σημερινής δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα να φτάνει στα όρια του κινδύνου ακόμη και της ασφάλειας των πολιτών.

Η παράταξη μας έχει επισημάνει πολλές φορές την αναρχία που επικρατεί σε ολόκληρο το Δήμο ,με αποτέλεσμα οι δημότες μας να ταλαιπωρούνται από το βομβαρδισμένο τοπίο στο οποίο έχει μετατραπεί κυρίως η πόλη μας και με την δημοτική αρχή να είναι ανήμπορη και ανίκανη να κλείσει αυτού του είδους τις πληγές.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΑν και οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών είναι πολλές και σε καθημερινή βάση ,εν τούτοις η δημοτική αρχή περιορίζεται στις υποσχέσεις και στις αοριστολογίες, παραπέμποντας πότε στο  μέλλον και πότε μετακυλίοντας τις ευθύνες σε τρίτους.

Το προχθεσινό ατύχημα με τον ακρωτηριασμό του πεντάχρονου στην νέα υπερσύγχρονη παιδική χαρά της περιοχής Κουραμπά, δυστυχώς ήλθε να επιβεβαιώσει τους φόβους της παράταξής μας και της κοινωνίας μας για  την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προστατεύσει ακόμη και αυτή  την ασφάλεια των πολιτών μας.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, η παράταξή μας για μια ακόμη φορά καλεί την δημοτική αρχή και όλους όσους έχουν την ευθύνη του προγραμματισμού  της ,εκτέλεσης και της παραλαβής των έργων να βάλουν πάνω από όλα το συμφέρον και την προστασία των πολιτών και όχι των πολιτικό η παραταξιακό.

Καλείται επίσης η δημοτική αρχή να απαντήσει αν όλες οι παιδικές χαρές του δήμου που είναι προς χρήση, πληρούν τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας, έτσι όπως πρόσφατα έχει αποφασιστεί σε διαφορετική δε περίπτωση να προβεί  άμεσα στις  απαραίτητες παρεμβάσεις.

Όλων μας πρωταρχικό μέλημα είναι το συμφέρον των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε.

Από την πλευρά μας ,ευχόμαστε ολόψυχα την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του πεντάχρονου αγοριού και να είναι το τελευταίο ατύχημα αυτής η οποιασδήποτε άλλης μορφής σωματικής απειλής η βλάβης συμπολίτη μας.

Πηγή by [author_name]

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments