Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ενδιαφέρουσες Ιστορίες / Η μουσική ομάδα του Progressive Room η οποία φιλοξενείται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και παρουσιάζει ο Πάνος Νούσιας κάθε Παρασκευή 4-5 μ.μ εγκαινιάζει μια σειρά συνεντεύξεων και αφιερωμάτων για τη φετινή χρονιά, με μια συνέντευξη μαμούθ με τον μεγάλο Αμερικάνο μουσικό και μορφή της Progressive Rock σκηνής, Phideaux Xavier.

Η μουσική ομάδα του Progressive Room η οποία φιλοξενείται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και παρουσιάζει ο Πάνος Νούσιας κάθε Παρασκευή 4-5 μ.μ εγκαινιάζει μια σειρά συνεντεύξεων και αφιερωμάτων για τη φετινή χρονιά, με μια συνέντευξη μαμούθ με τον μεγάλο Αμερικάνο μουσικό και μορφή της Progressive Rock σκηνής, Phideaux Xavier.

logoProRoomΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Η μουσική ομάδα του Progressive Room ( httpssss://www.facebook.com/progressiveroom/?fref=ts ) και η εκπομπή τους ( httpssss://www.mixcloud.com/pj-leone/ )  η οποία φιλοξενείται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και παρουσιάζει ο Πάνος Νούσιας κάθε Παρασκευή 4-5 μ.μ εγκαινιάζει μια σειρά συνεντεύξεων και αφιερωμάτων για τη φετινή χρονιά, με μια συνέντευξη μαμούθ με τον μεγάλο Αμερικάνο μουσικό και μορφή της Progressive Rock σκηνής, Phideaux Xavier.
Η ομάδα του Progressive Room, (Νίκος , Γιάννης , Κώστας, Πάνος) με τη σειρά τους μας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και υπόσχονται και άλλες μελλοντικές αξιόλογες δουλειές.
Τη συνέντευξη έχετε τη δυνατότητα να τη διαβάσετε εδώ : httpssss://drive.google.com/file/d/0B3rUORXJPOALOFNOMFBIVi1wdVE/view?pref=2&pli=1
Το αφιέρωμα και παρουσίαση της δισκογραφίας του εδώ : httpssss://www.youtube.com/playlist?list=PLyxQD2aGzP_g-ZVW6N_IAjwoKegghdVtX.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments