Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Η ΝΟ.Δ.Ε Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, με αίσθημα αλληλεγγύης και στήριξης στους πρόσφυγες και τις οικογένειες τους.

Η ΝΟ.Δ.Ε Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, με αίσθημα αλληλεγγύης και στήριξης στους πρόσφυγες και τις οικογένειες τους.

prosfuges-onnedΟι συγκλονιστικές εικόνες των προσφύγων που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ.Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στεκόμαστε δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε ως Έλληνες.Σε αυτό το πλαίσιο, η ΝΟ.Δ.Ε Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, με αίσθημα αλληλεγγύης και στήριξης στους πρόσφυγες και τις οικογένειες τους.
Τα προϊόντα θα συλλέγονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Ιωαννίνων (Σπ.Κατσαδήμα 7, 1ος όροφος). Στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) μίλησε ο Χάρης Λαζάνης Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων απευθύνοντας έκκληση στους συμπολίτες για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Ακούστε τη συνέντευξη.


 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments