Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η πρόβλεψη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Μετεωρολογίας του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το επόμενο διήμερο

Η πρόβλεψη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Μετεωρολογίας του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το επόμενο διήμερο

ERGASTHRIOΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η πρόβλεψη του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Μετεωρολογίας του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το επόμενο διήμερο (Κυριακή 15 Ιανουαρίου έως Δευτέρα 16 Ιανουαρίου) είναι η ακόλουθη:

Για αύριο Κυριακή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτα προς τη Δευτέρα θα σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι στο λεκανοπέδιο και χιόνι σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μέτρων. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων γενικά διευθύνσεων ασθενείς και προς το βράδυ μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στο λεκανοπέδιο και χιόνι σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανανατολικών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Κλιματικά στοιχεία Ιωαννίνων για το μήνα Ιανουάριο:

Μέση θερμοκρασία: 5°C, Μέση Μέγιστη θερμοκρασία: 10°C, Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία: 0.2°C, Ύψος βροχής: 124mm, Αριθμός ημερών βροχής: 13, Μέση νέφωση: 5 όγδοα, Επικρατών άνεμος: Νοτιοανατολικός

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments