Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Τ.Ο Ιωαννίνων -Θεσπρωτίας του ΚΚΕ απαντά στη δημοτική αρχή: Εμπαθής στάση

Η Τ.Ο Ιωαννίνων -Θεσπρωτίας του ΚΚΕ απαντά στη δημοτική αρχή: Εμπαθής στάση

images

Σε ανακοίνωση της  Τομεακής οργάνωσης Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ με αφορμή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων για ”απρόκλητη ,αναίτια επίθεση” στον αντιδήμαρχο Δ.Κατηρζίδη τονίζονται:

”Η Τομεακή οργάνωση Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ για άλλη μία φορά διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την εμπαθή στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στο ΚΚΕ.

Όλες τις προηγούμενες μέρες υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη και μέλη του ΚΚΕ διαμαρτυρήθηκαν δημόσια για την επιλεκτική καταστροφή του προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ με ανακοινώσεις στον τύπο, παραστάσεις διαμαρτυρίας και προσπάθεια επικοινωνίας με τον αντιδήμαρχο. Η απάντηση στις καταγγελίες ήταν είτε υβριστικές, είτε υπήρξε άρνηση επικοινωνίας. Αυτό το γεγονός το κρύβει η δημοτική αρχή και στην ανακοίνωσή της.

Η εμπάθεια της δημοτικής αρχής προς το ΚΚΕ είναι φανερή αφού την ίδια ώρα μένουν ανενόχλητα πανό της Χρυσής Αυγής στο δήμο και δεσπόζουν παντού οι πολυτελής αφίσες επιχειρήσεων αλλά και του δήμου για την διεκδίκηση της «πολιτιστικής πρωτεύουσας 2021».

Η προσπάθεια να εμφανιστεί στη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής ότι το ΚΚΕ παρενόχλησε τους εργαζόμενους του δήμου μόνο ως γελοία μπορεί να αντιμετωπιστεί,  ενώ από την άλλη δεν γίνεται καμία αναφορά στις ύβρεις που εκτοξεύτηκαν προς στελέχη του ΚΚΕ από τη δημοτική αρχή, μέσα στο εργοτάξιο του δήμου σήμερα το πρωί, παρότι το ΚΚΕ δεν ήταν παρών.

Τέλος καμία συνεννόηση δεν υπήρξε με τα κόμματα αφού η πλειοψηφία των κομμάτων που είναι υπέρ της «ομαλότητας» δεν προσήλθε στη διακομματική για τις εκλογές.

Είναι φανερό ότι η «καθαρή πόλη» που επιδιώκει και υπερασπίζεται  η δημοτική αρχή είναι καθαρή πόλη από τις ιδέες και τα μηνύματα του ΚΚΕ. Καθαρή πόλη από αγώνες και από όσους αντιστέκονται στην πολυπόθητη «ομαλότητα» και «συναίνεση» που επιδιώκει  η δημοτική αρχή και ενοχλείται που διαταράχτηκε. Είναι η ομαλότητα που επιδιώκουν και όλα τα  κόμματα του κεφαλαίου και οι επιχειρηματίες σε αυτές τις εκλογές με στόχο να συναινέσει ο λαός στην σφαγή του, να μην αντισταθεί, να κάτσει στη γωνία και να υποστεί όλα τα βάρη και τις θυσίες των μνημονίων και των αντιλαϊκών μέτρων για τα κέρδη των επιχειρηματιών.

Το ΚΚΕ δεν υπερασπίζεται απλώς τις αφίσες και τα πανό του. Υπερασπίζεται το δικαίωμα και το καθήκον του, να μη σιωπήσει, να μη κάτσει στη γωνία και να μην επικρατήσει η υποκριτική «ευπρέπεια» των μεγαλοεπιχειρηματιών. Πίσω από αυτήν την «καθαρή πόλη» είναι η μαζική ανεργία και φτώχεια, η εργοδοτική τρομοκρατία, η σαπίλα και βρωμιά του συστήματος που προσπαθούν να κρύψουν.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments