Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, επισκέφθηκε  το Κουτσελιό και τον Κατσικά

Η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, επισκέφθηκε  το Κουτσελιό και τον Κατσικά

Σε ανακοίνωση της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 αναφέρονται τα εξής : 

 

Η Τατιάνα Καλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κα Κατερίνα Μάγγου, Διπλωματούχο Μηχανικό Επιστήμης των Υλικών, και τον κ. Νίκο Καλαμπόκη, Πρόεδρο της Συντεχνίας Κουρέων – Κομμωτών Νομού Ιωαννίνων, συναντήθηκε με συμπολίτες μας και συζήτησαν θέματα που αφορούσαν:

1.    Την αξιοποίηση σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα και με κριτήριο σχεδιασμού τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, των κτιριακών εγκαταστάσεων, στις οποίες παλαιότερα στεγαζόταν οι υπηρεσίες του Καποδιστριακού Δήμου Παμβώτιδας.

2.    Την κατασκευή νέου Δημοτικού Σχολείου στον Κατσικά.

3.    Την υλοποίηση κατά προτεραιότητα, των απαραίτητων έργων (πεζόδρομος, δίκτυο επαρκούς αστικού και οδικού φωτισμού κτλ),  με τις κατάλληλες προδιαγραφές, ώστε να γίνεται με ασφάλεια και απρόσκοπτα, η μετακίνηση των φιλοξενούμενων στο Κέντρο Προσφύγων Κατσικά, από και προς τις εγκαταστάσεις αυτές.

Η Τατιάνα Καλογιάννη γνωστοποίησε στους πολίτες ότι στο υπό κατάρτιση πρόγραμμα έργων που εκπονείται από την παράταξη της, κομβικό χαρακτηριστικό έχει η αντιμετώπιση των ανισοτήτων μεταξύ των Δημοτικών ενοτήτων, η λειτουργία και η λήψη αποφάσεων όλων των θεσμοθετημένων οργάνων του Δήμου με αντικειμενικά και αδιάβλητα κριτήρια και η αναβάθμιση του ρόλου των Τοπικών Συμβουλίων.

Η Τατιάνα Καλογιάννη αναφέρθηκε επίσης και στο στόχο της να αναπτυχθεί στο χώρο του παλαιού Αεροδρομίου Κατσικά, ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, υπερτοπικής κλίμακας και σύγχρονων προδιαγραφών, ώστε να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία αυτή με τρόπο κοινωνικά ωφέλιμο και οικονομικά πρόσφορο και αποδοτικό για το Δήμο. Η θέση της περιοχής αυτής και τα χαρακτηριστικά της είναι το αναγκαίο υπόβαθρο για την εκκίνηση των σχετικών διαδικασιών.

Την Κυριακή 17.02.2019 η Τατιάνα Καλογιάννη συνοδευόμενη από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κα Ελενα Σταύρου, Δικηγόρο, και την κα Θεοδώρα Νικολαϊδου-Λύτσικα, Βιολόγο, παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων.

Την ίδια μέρα παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου, με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κα Δήμητρα Ηγουμενίδη-Τζαχρήστα, Διπλωματούχο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής, κ. Γρηγόρη Βαγγελίδη, Πολιτικό Μηχανικό, κ. Αλέξη Λέφα, Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό, κ. Αθανάσιο Μωρόγιαννη Χημικό Μηχανικό, και κ. Νίκο Ντέμο  Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments