Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Θωμάς Μπέγκας:«Να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα: Συνεχίζουμε!»

Θωμάς Μπέγκας:«Να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα: Συνεχίζουμε!»

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα” αναφέρονται τα εξής:

Ο Θωμάς Μπέγκας καλεί όλους τους δημότες στην Πλατεία Μαβίλη, την Πέμπτη 8 το βράδυ

«Σας θέλουμε όλους κοντά μας, αύριο Πέμπτη και ώρα 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο, για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα: Συνεχίζουμε! Χτίζουμε μαζί τα ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Όλους τους δημότες του Δήμου Ιωαννιτών, από τα Γιάννενα, την Ανατολή, το Πέραμα, την Παμβώτιδα, την Πεδινή και το Νησί, προσκαλεί ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας,  στην αυριανή «γιορτή της αλήθειας», όπως χαρακτηρίζει η «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 8 το βράδυ δίπλα στη λίμνη.

Λόγω των γνωστών εκλογικών περιορισμών στις εμφανίσεις  των υποψηφίων, την πρόσκληση του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, μετέφεραν δύο υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι, η κ. Γωγώ Γιώτη, Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα κληροδοτήματα και η Εύη  Σίμου-Σκαπινάκη, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής (ΟΚΠΑΠΑ).

Συνεχίζουμε! Σας θέλουμε κοντά μας

«Σας καλούμε όλους, αύριο Πέμπτη και ώρα 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη σε μια γιορτή της αλήθειας. Δίπλα στη λίμνη, στο πιο ισχυρό στοιχείο του μεγάλου μας Δήμου Ιωαννιτών. Ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος μας, ο Θωμάς Μπέγκας και η παράταξη μας, η «Ενότητα Πολιτών -Νέα Γιάννενα», σας καλούμε σε μια εκδήλωση γιορτή.

Μια αφορμή να μιλήσουμε για όλα όσα έγιναν στο Δήμο μας, για «την αλήθεια του έργου μας». Να μιλήσουμε για όλα όσα σχεδιάζουμε για τα Νέα Γιάννενα, την ιδανική πόλη για να ζεις. Χτίζουμε μαζί τα ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, με τόλμη, με αποφάσεις, με σχέδιο, με όραμα, με έργο. Γιατί στα Γιάννενα, το μέλλον συμβαίνει τώρα», ήταν το μήνυμα της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» και του επικεφαλής, Θωμά Μπέγκα το οποίο μετέφερε η κ. Εύη Σίμου-Σκαπινάκη.

Συνέχισε η κ. Γωγώ Γιώτη και απευθυνόμενη εκ μέρους της παράταξης προς όλους τους δημότες, χωρίς αποκλεισμούς, σε κάθε γωνιά του Δήμου Ιωαννιτών, είπε: « το 2014, μας τιμήσατε με την ψήφο σας, μας δώσατε ισχυρή εντολή και την ευθύνη να πάμε τον μεγάλο Δήμο Ιωαννιτών μπροστά. Να κλείσουμε «πληγές» του παρελθόντος και να οικοδομήσουμε σε στέρεα θεμέλια τα Νέα Γιάννενα.

Μαζί με το Δήμαρχο μας, το Θωμά Μπέγκα, 4,5 χρόνια τώρα, δουλέψαμε όλοι με αφοσίωση, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια. Γι’ αυτό μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να αντιμετωπίζουμε τις εκλογές της Κυριακής ως μια γιορτή της Δημοκρατίας.

Γι’ αυτό σας θέλουμε κοντά μας, αύριο Πέμπτη και ώρα 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο, για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα: Συνεχίζουμε!»

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments