Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ιστορίες Κατοικίας – 2η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου

Ιστορίες Κατοικίας – 2η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου

20 -1  εκθεση χατζηςΑπό:Γιώργος Γκόντζος

 

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών  διοργανώνουν την 2η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου με τίτλο: Ιστορίες Κατοικίας.

 Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 20-30 Ιανουαρίου 2016, στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής».

Ώρες λειτουργίας: 11 π.μ.-1 μ.μ. και 7-10 μ.μ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιος Α. Πανέτσος, θα μιλήσει, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ., με θέμα: Από την ανώνυμη στην επώνυμη Αρχιτεκτονική.

             Επίσης, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, και ώρα 8.30 μ.μ., στον ίδιο χώρο και στο πλαίσιο των Κυριακών στο πανί, θα προβληθεί η ταινία του Πίτερ Γκριναγουέι, Η κοιλιά του αρχιτέκτονα (Αγγλία, Ιταλία 1987, 108΄).

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016  με την προβολή της ταινίας του Νατανιέλ Καν, Ο Αρχιτέκτονας μου (My Architect, ΗΠΑ, 2003, 116΄). Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ., στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής».

 

 

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments