Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Η πεζογέφυρα της Πλατείας αποκτά … προορισμό, αφού πρώτα υποστεί «λίφτινγκ»

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Η πεζογέφυρα της Πλατείας αποκτά … προορισμό, αφού πρώτα υποστεί «λίφτινγκ»

Η μεταλλική πεζογέφυρα της κεντρικής πλατείας, που από την κατασκευή της παραμένει «τυφλή» και άρα ανενεργή, θα αποκτήσει … προορισμό, αφού πρώτα υποστεί «λίφτινγκ».

Αύριο και μεθαύριο η γέφυρα θα αποσυναρμολογηθεί ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης. Στο άκρο της πεζογέφυρας που παρέμενε τυφλό θα κατασκευαστεί σκάλα που θα οδηγεί στο πάρκο του παλιού Δημαρχείου.
Παράλληλα –ως γνωστόν – προχωράει το έργο «Ανάπλαση Πάρκου Παλαιού Δημαρχείου και Ανακατασκευή Παιδικής Χαράς». Έχουν ήδη κατασκευαστεί ξύλινα πλατώματα, σκάλες και πέτρινα διαζώματα.
Έτσι από την κεντρική πλατεία θα μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση –χωρίς να χρειαστεί να διασχίζει δρόμο με κυκλοφορία οχημάτων- στην παιδική χαρά και στο πάρκο και μέσω αυτού στην οδό Μπιζανίου.
Κλείσιμο της «Εισαγγελέως Σπύρου» το Σαββατοκύριακο
Για να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες αποσυναρμολόγησης της μεταλλικής πεζογέφυρας, ο Δήμος Ιωαννιτών προχωράει σε απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στην οδό Εισαγγελέως Σπύρου από το Σάββατο 14/03/2015 έως και την Κυριακή 15/03/2015, ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εργασίες.
Τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας όσο και η εκτροπή της θα γίνει με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Τέλος η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.
Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

pezogefyra

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments