Κυριακή , 17 Μαρτίου 2024
Αρχική / Πολιτισμός / «Κάντο να συμβεί» . Την Παρασκευή όλοι μαζί ενώνουμε τη φωνή μας στη μεγαλύτερη συγκέντρωση υποστήριξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

«Κάντο να συμβεί» . Την Παρασκευή όλοι μαζί ενώνουμε τη φωνή μας στη μεγαλύτερη συγκέντρωση υποστήριξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

politistikhΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Αυτή την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου,  όλοι οι Γιαννιώτες, όλοι οι Ηπειρώτες, ενώνουμε τη φωνή μας, ενώνουμε τη δύναμη μας και την αποφασιστικότητα μας, στην μεγαλύτερη συγκέντρωση στήριξης της υποψηφιότητας μας, για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

«Κάντο να συμβεί». Ναι!  Όλοι μαζί μπορούμε  να κάνουμε πράξη το σύνθημα των εθελοντών της Πολιτιστικής  Πρωτεύουσας. Να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Όλοι μαζί μπορούμε… να το κάνουμε να συμβεί!

Η πορεία διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, έφτασε στην πιο κρίσιμη ώρα της, στην ώρα της παρουσίασης της υποψηφιότητας «Ιωάννινα-Ήπειρος, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021», ενώπιον της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην πιο  κρίσιμη ώρα, υπάρχει τρόπος να είμαστε όλοι «παρόντες» στην παρουσίαση και την κρίση της υποψηφιότητας της πόλης μας ενώπιον της επιτροπής.

 

Ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο και η Επιτροπή Διεκδίκησης, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Γιαννιώτες, να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη συγκέντρωση υποστήριξης, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, την Παρασκευή 19/2 και ώρα 12.30.

 

 

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments