Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΚΑΛΕΣΜΑ :ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 7:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ (ΑΒΕΡΩΦ

ΚΑΛΕΣΜΑ :ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 7:00 μμ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ (ΑΒΕΡΩΦ

PAME_logoΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΟΛΙΣ ΦΕΡΟΥΝ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η Κυβέρνηση έχει εξαπολύσει όλα της τα στελέχη για να μας πείσει ότι τα μέτρα που έρχονται είναι προς όφελος του λαού. Μας λένε για τα καλά νομοσχέδια που φέρνουν σε σχέση με τα άσχημα μέτρα που θέλει το ΔΝΤ. Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι μαζί (Ελληνική Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ) φέρνουν μέτρα φωτιά για εμάς και βούτυρο στο ψωμί των βιομηχάνων.

Είτε συμφωνήσει είτε διαφωνήσει το ΔΝΤ με τα νέα μέτρα, η δική μας ζωή δεν πρόκειται να βελτιωθεί, χειρότερη θα γίνει. Δεν έχουμε καμία αγωνία για αυτό, έχουμε εμπειρία. Η Κυβέρνηση και η μεγαλοεργοδοσία έχουν αγωνία, γιατί φοβούνται την οργάνωση των αγώνων, φοβούνται τη δύναμη του λαού.

Μπροστά στα μέτρα που φέρνουν πρέπει να πάρουν πληρωμένη απάντηση.

Μετά το νόμο-λαιμητόμο για την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και την ανελέητη φορολογική επέλαση, θα ακολουθήσει νέο πακέτο μέτρων, για την  απελευθέρωση των απολύσεων, την παρεμπόδιση των απεργιών και την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.

Μόνο αν στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις, αν οργανώσουμε τον αγώνα μας θα σταματήσουμε τον καταστροφικό κατήφορο της χρεοκοπίας, της υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου, της οικονομικής εξαθλίωσης και θα βάλουμε θεμέλια για τη διεκδίκηση μίας καλύτερης ζωής

Με τους οργανωμένους αγώνες μας, την απεργία στις 4 Φλεβάρη και τις πολυήμερες μαχητικές κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς, ο λαός ανέτρεψε ως τώρα τα χρονοδιαγράμματα της αποκαλούμενης πρώτης «αξιολόγησης» του τρίτου Μνημονίου και κατάφερε να καθυστερήσει την προώθηση των βάρβαρων, αντιλαϊκών μέτρων του. Αυτή την αποφασιστικότητα πρέπει να δείξουμε και μπροστά στην επικείμενη κατάθεση των νέων νομοσχεδίων.

Ξεπερνάμε τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές που βάζουν πλάτη για να περάσουν τα μέτρα. Την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο που παραιτήθηκαν την ώρα που μοναδική υποχρέωση του κινήματος είναι η οργάνωση της πάλης. Τώρα που έρχεται η νέα επίθεση στις ζωές μας, τώρα που βράζει η λαϊκή δυσαρέσκεια και τα ταξικά σωματεία οργανώνουν τους αγώνες, τώρα επιλέγουν να επιτεθούν στα σωματεία που αντιπροσωπεύουν τη μισή δύναμη του Εργατικού Κέντρου, σε αυτά που διεκδικούν μια καλύτερη ζωή για την εργατική τάξη. Μόνο η μεγάλη εργοδοσία  και η Κυβέρνηση έχουν συμφέρον από αυτά που κάνει η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο.

Συμμετέχουμε μαζικά και οργανωμένα στη 48ωρη γενική πανελλαδική απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Το μόνο που «καταλαβαίνει» το κεφάλαιο, η εργοδοσία των μονοπωλίων, η κυβέρνηση, είναι τα κέρδη που χάνονται όταν σταματάνε να λειτουργούν οι μηχανές στα εργοστάσια, όταν κλείνουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα γραφεία, όταν παύει κάθε καπιταλιστική δραστηριότητα.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΤΙΣ 7:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ (ΑΒΕΡΩΦ)        

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments