Σάββατο , 20 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Κατερίνα Γιατζόγλου( Η τέχνη της χαράς) : «Στηρίζω απόλυτα την υποψηφιότητα των Ιωαννίνων στη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021».

Κατερίνα Γιατζόγλου( Η τέχνη της χαράς) : «Στηρίζω απόλυτα την υποψηφιότητα των Ιωαννίνων στη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης του 2021».

diagonismos-me-doro-5-antitypa-apo-to-neo-vivlio-tis-katerinas-giatzoglou_98741_SaveAndWin.GR___________Η Κατερίνα Γιατζόγλου που βρίσκεται στα Γιάννενα για την παρουσίαση του νέου της Βιβλίου «Η τέχνη της χαράς» φιλοξενήθηκε στο Δ/Ρ από τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄, σε μια ζεστή και γεμάτη αναμνήσεις συνέντευξη που αφορούσε το νέο της εκδοτικό εγχείρημα που παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο Olympic καθώς και τη ένθερμη υποστήριξή της στην πόλη μας , στη διεκδίκηση της υποψηφιότητας ως πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021: «Μπορεί να είμαι από μια όμορφη και ερωτική πόλη, τη Θεσσαλονίκη αλλά για μένα τα Γιάννενα είναι η πιο όμορφη  και γραφικήπόλη της Ελλάδας που αξίζει πολλά περισσότερα. Τα Ιωάννινα  είναι μιά κατηγορία από μόνα τους…».
Ακούστε τη συνέντευξη…

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments