Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κλειστό την Τετάρτη το ένα ρεύμα της 28ης Οκτωβρίου για αποκατάσταση τομών

Κλειστό την Τετάρτη το ένα ρεύμα της 28ης Οκτωβρίου για αποκατάσταση τομών

ΑΠΠ Από:Γιώργος Γκόντζος

Από το Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό πως την Τετάρτη  02/12/2015 από τις 7:00πμ έως τις 17:00μμ., απαγορεύεται η  κυκλοφορία, στάση και στάθμευση στο ένα ρεύμα της οδού 28ης Οκτωβρίου, καθώς η Δ/νση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών, πρόκειται να πραγματοποιήσει εργασίες αποκατάστασης τομών επί του οδοστρώματος.

Η κίνηση θα γίνεται από τη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας της οδού  με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση, για την παραπάνω ημέρα και ώρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται οι εργασίες.

Να υπενθυμίσουμε πως επίκειται η πλήρης ανακατασκευή της 28ης Οκτωβρίου, που προβλέπει ξήλωμα του υφιστάμενου οδοστρώματος, καθώς το έργο είναι ενταγμένο στο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων που εξελίσσεται ήδη στο Δήμο Ιωαννιτών.

Ωστόσο μέχρι να ξεκινήσουν οι ολοκληρωμένες εργασίες ανακατασκευής του δρόμου, κρίθηκε πως έπρεπε να επέμβει ο Δήμος με τα συνεργεία του για την αποκατάσταση των τομών ως προσωρινή λύση, καθώς δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία από την κατάσταση του οδοστρώματος σε μια κεντρική αρτηρία των Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments