Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων στα εγκαίνια του αυτοτελούς οδικού τμήματος Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) – Πέρδικα του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός».

Κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων στα εγκαίνια του αυτοτελούς οδικού τμήματος Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) – Πέρδικα του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός».

16881007_10158263851810273_1083058072_oΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων παρευρέθηκε σήμερα στα εγκαίνια του αυτοτελούς οδικού  τμήματος  Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) – Πέρδικα του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός».Σε ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

“Τα εγκαίνια του έργου πραγματοποίησε ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ.Χρήστος Σπίρτζης, παρουσία όλων των πολιτικών αρχών της περιοχής. Ενός έργου, που βγάζει από την απομόνωση την Ήπειρο και κατ΄επέκταση τη Δυτική Ελλάδα. Ένα έργο που δεν ανήκει σε κυβερνήσεις και πολιτικούς, όπως επεσήμανε ο Υπουργός, αλλά σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Το συγκεκριμένο έργο γίνεται πραγματικότητα και προβλέπεται εντός σύντομου χρονικού διαστήματος να παραδοθεί ολόκληρο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Αυτό αποδεικνύει, ότι η συγκυβέρνηση αυτή έχει όραμα, στόχους και υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αντιξοότητες εντός και εκτός Ελλάδας.

Δέσμευση επίσης του Υπουργού αποτελούν η σύνδεση των Ιωαννίνων με την Κακαβιά και ο εκσυγχρονισμός του Αεροδρομίου Ιωαννίνων.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments