Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Κοινό αίτημα να μην αλλοιωθεί η ποιότητα των αστυνομικών υπηρεσιών στην Άρτα Στο Δήμαρχο Αρταίων το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Κοινό αίτημα να μην αλλοιωθεί η ποιότητα των αστυνομικών υπηρεσιών στην Άρτα Στο Δήμαρχο Αρταίων το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

ME THN ENWSH ASTYNOMIKWN YPALLHLWNΑπό:Γιώργος Γκόντζος

Πλήρης ταύτιση απόψεων σχετικά με το νέο καθεστώς που διαμορφώνεται στην Άρτα, με τη νέα αναδιάρθρωση των Αστυνομικών μονάδων, υπήρξε μεταξύ του Δημάρχου Αρταίων  και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας.

Σε συνάντηση που έγινε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, το Δ.Σ. της Ένωσης ενημέρωσε το Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για τις αλλαγές που επέρχονται και για το πώς αυτές θα επηρεάσουν τις παρεχόμενες αστυνομικές υπηρεσίες στην περιοχή. Ως γνωστόν, καταργείται το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας και πλέον ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Νομού, στο οποίο βρίσκεται ο Δήμος Αρταίων, θα εξυπηρετείται μόνο από ένα Αστυνομικό Τμήμα στην πόλη της Άρτας.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος Αρταίων, με επιστολή του από τις 30 Νοεμβρίου 2015, έχει ήδη θίξει το θέμα στην ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, καθώς και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ζητώντας να μην αλλοιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας, καθώς και αυτό να ενισχυθεί με προσωπικό.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών, λόγω της μεγάλης έκτασης και των αυξημένων απαιτήσεων σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού και τον πεπαλαιωμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Μετέφερε στο Δήμαρχο την ανάγκη ίδρυσης Τμήματος Άμεσης Δράσης στο Αστυνομικό Τμήμα Άρτας, για την ενίσχυση της αστυνόμευσης. Επίσης πρότεινε την δημιουργία ενός επιπλέον αστυνομικού τμήματος στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, έτσι ώστε οι Δήμοι Αρταίων και Νικολάου Σκουφά να έχουν το δικό τους ξεχωριστό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο Δήμαρχος Αρταίων δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα αυτά και δια ζώσης στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με τον οποίο θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments