Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Αρχική / Πολιτισμός / Κυριακή 22/9 στη 13:00 ραντεβού στη “Μουσική Κερασιά, με την Εβίτα Θεοχάρη” παρέα με την ερμηνεύτρια Νίκη Γλυκή. Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 & dimotikoradiofono.gr

Κυριακή 22/9 στη 13:00 ραντεβού στη “Μουσική Κερασιά, με την Εβίτα Θεοχάρη” παρέα με την ερμηνεύτρια Νίκη Γλυκή. Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 & dimotikoradiofono.gr

Από: Εβίτα Θεοχάρη

Η «Μουσική Κερασιά» 

κάθε Κυριακή, 13.00 – 14.00

σας προσφέρει μελωδικά κεράσματα…

όμορφα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδος,

διασκευές αυτών, αλλά και νέες δημιουργίες!

Ανταμώνουμε …

στο χοροστάσι της καρδιάς μας,

… σε μια εκπομπή μουσικής και λόγου

με λαογραφικό – ενθογραφικό περιεχόμενο!

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι

φιλοξενούνται στη «Μουσική Κερασιά»

και μας παρουσιάζουν το έργο τους! 

 

Σ υ ν τ ο ν ι σ τ ε ί τ ε …

στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 

98, 7 & dimotikoradiofono.gr 

Επιμέλεια & Παρουσίαση: Εβίτα Θεοχάρη 

 

Στην αυριανή εκπομπή φιλοξενείται η ερμηνεύτρια Ν ί κ η  Γ λ υ κ ή. Η φωνή της γεμάτη αισθαντικότητα συνδυάζει κλίμακες και ηχοχρώματα της Δύσης και της Ανατολής. Ως λάτρης του αυτοσχεδιασμού επιδιώκει να καταθέτει με τις ερμηνείες της την αλήθεια της μέσα από την έκφραση των συναισθημάτων της.

Ύστερα από προσωπική ενασχόληση με τη μουσική και το τραγούδι σε διάφορα είδη για πολλά χρόνια, από την παιδική της ηλικία, στην ιδιαίτερη πατρίδα τα Ιωάννινα και από τη συμμετοχή της αργότερα σε μουσικές μπάντες, ακολούθησε ωδειακές σπουδές στη φωνητική με ειδίκευση στο τζαζ τραγούδι στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα του Berklee College of Music της Βοστώνης της άνοιξε νέους μουσικούς ορίζοντες, που της έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για περαιτέρω εξέλιξη.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το έντεχνο και το παραδοσιακό τραγούδι της Ελλάδας και άλλων χωρών του κόσμου. Σχετικά με το παραδοσιακό τραγούδι της Ελλάδας τονίζει την αλήθεια του, η οποία τη συγκινεί: “Εκεί βρίσκεται μια αλήθεια, μια ταυτότητα. Αυτή την αλήθεια τη συμμερίζομαι.“.

Η Νίκη Γλυκή βραβεύτηκε σε μουσικό διαγωνισμό του εξωτερικού με άριστες κριτικές. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως τραγουδίστρια σε ψηφιακούς δίσκους, που έχουν κυκλοφορήσει. Παράλληλα, ασχολείται με τη σύνθεση και τη στιχουργική εξωτερικεύοντας τον εσωτερικό της κόσμο! Πλέον δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα στο πλάι σπουδαίων μουσικών.

Στην εκπομπή αυτή θα έχουμε τη χαρά να την απολαύσουμε σε ερμηνείες παραδοσιακών τραγουδιών της Ελλάδας και της Ανατολής, οι οποίες ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων για χάρη της εκπομπής και των ακροατών της! Η βελούδινη φωνή της μαζί με την καλοσύνη του χαρακτήρα της θα μας συμπαρασύρει σε όμορφα μουσικά ταξίδια!

 

Για αυτό σ υ ν τ ο ν ι σ τ ε ί τ ε  όλοι

αύριο Κ υ ρ ι α κ ή στη 13.00

 στη «Μουσική Κερασιά»

FacebookΜουσική Κερασιά, με την Εβίτα Θεοχάρη 

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments