Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κωνσταντίνος Λουράντος (ΠΦΣ) : «Κλειστά τα φαρμακεία όλης της χώρας στις 4 Φεβρουαρίου. Οι αγρότες αισθάνονται πως αδικούνται κατάφορα και θα το τραβήξουν μέχρι τέλους…»

Κωνσταντίνος Λουράντος (ΠΦΣ) : «Κλειστά τα φαρμακεία όλης της χώρας στις 4 Φεβρουαρίου. Οι αγρότες αισθάνονται πως αδικούνται κατάφορα και θα το τραβήξουν μέχρι τέλους…»

jpg_51Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο Κωνσταντίνος Λουράντος Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου αναφέρθηκε στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των  επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου,  όπου  διατυπώθηκε η σαφής θέση  για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο. Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων  που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν την συμμετοχή στην  24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ  και τον προγραμματισμό  δράσεων δημοσιοποίησης της αντίθεσης τους στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Ακούστε τη συνέντευξη

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments