Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Σαραντοπούλου -Πρέντζα(υπ.βουλευτής ΚΙΝΑΛ) – Πάμε μπροστά, πάμε να αλλάξουμε σελίδα

Κ.Σαραντοπούλου -Πρέντζα(υπ.βουλευτής ΚΙΝΑΛ) – Πάμε μπροστά, πάμε να αλλάξουμε σελίδα

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Θα είμαστε μια παράταξη η οποία θα ασκεί μια σοβαρή αντιπολίτευση , αυτό είνια το μόνο σίγουρο..Πάμε μπροστά ,πάμε να αλλάξουμε σελίδα..”.Αυτά τόνισε η Κατερίνα Σαραντοπούλου -Πρέντζα, υποψήφια βουλευτής  του ΚΙΝΑΛ , στο νομό Ιωαννίνων, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιαωννίνων.

Υπογράμμισε την “μεγάλη ευθύνη” που την διακατέχει και ευχαρίστησε την παράταξη που την εμπιστεύθηκε , προσθέτοντας: “Μού άρεσε που ο χώρος του Κινήματος Αλλαγής απευθύνεται σε καινούρια άτομα, θέλει να φέρει  έναν αέρα ανανέωσης στο πολιτικό κατεστημένο”.

Στη συνέχεια διατύπωσε την άποψη πως “το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανήκε και σε ανθρώπους που υποστήριζαν το ΠΑΣΟΚ ,και αυτό είναι και καλό για τις επερχόμενες εκλογές ,γιατί ένα ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος θα μπορεί  να γυρίσει “σπίτι του”, να καταλάβει δηλαδή την πλάνη που παίχτηκε στην πλάτη του τα τελευταία χρόνια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει σε μια πολιτική που έχει να κάνει μ ετην λογική”.

Για τα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ που προσχήρησαν στοΝ ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: “Ευτυχώς που έφυγαν και βοήθησαν στην εξυγίανση της δικής μας παράταξης”.

Ακόμη ανέφερε πως “τα δύο μεγάλα κόμματα θέλουν να δημιουργήσουν μια πόλωση , εμείς δεν είμαστε υπέρ του διχασμού,είμαστε υπέρ της εθνικής συμφιλίωσης, να δούμε δηλαδή ποια είναι αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν, οπότε είμαστε ανοικτοί σε επικοινωνία…”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments