Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Ο Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Κ.Τασούλας με αφορμή την αρνητική απάντηση που έλαβε, μέσω Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Ν.Τόσκα σχετικά με την καταβολή επιδόματος ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας στα στελέχη της ΕΛΑΣ στο Νομό Ιωαννίνων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αρνείται το δικαίωμα στο επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, (αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων) που υπηρετούν στον Νομό Ιωαννίνων και ειδικότερα στην Παραμεθόρια Ζώνη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Τόσκας, δικαίωμα όμως που και με την υπογραφή του έχουν ευλόγως τα αντίστοιχα στελέχη του Εβρου και πολλών νήσων.

Αυτό προκύπτει από την απάντηση του κ. Τόσκα σε σχετική ερώτηση που του υπεβλήθη, στην οποία ουσιαστικά αρνείται και να αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία για ενδεχόμενη  προσθήκη στο σχετικό Ν. 4472/2017 , που, επαναλαμβάνω, φέρει και την υπογραφή του.

Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή η κυβερνητική απροθυμία να αναγνωρίσει την ιδιαίτερη φύση των καθηκόντων όσων αντιμετωπίζουν την πρωτοφανή, εισαγόμενη από Αλβανία, εγκληματικότητα έρχεται την περίοδο που τα στελέχη της ΕΛΑΣ τοπικά ανακοινώνουν  συνεχώς επιτυχή πλήγματα κατά εμπόρων ναρκωτικών και συμμοριών εγκληματιών και ληστών που διέρχονται και λυμαίνονται το Πωγώνι και τα παραμεθόρια χωριά της Κονίτσης»

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments