Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Κ.Τασούλας(ΝΔ):Η επιστράτευση αποπροσανατολιστικών τακτικών είναι, φαίνεται, προσφιλής μέθοδος των κυβερνώντων

Κ.Τασούλας(ΝΔ):Η επιστράτευση αποπροσανατολιστικών τακτικών είναι, φαίνεται, προσφιλής μέθοδος των κυβερνώντων

tasoulasnewpost65Από:Γιώργος Γκόντζος

O Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Κώστας Τασούλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στα τέλη Μαΐου 2015, ο ΥΕΘΑ κ. Π. Καμμένος ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός συμμαχικού πολεμικού αεροδρομίου στην Κάρπαθο, όπου θα μπορούν να εκπαιδεύονται όλοι οι ιπτάμενοι της συμμαχίας (ΝΑΤΟ) και την ταυτόχρονη κατασκευή συνοδευτικών έργων στο νησί (νοσοκομεία κ.λπ).

Την επόμενη ημέρα σε συνέντευξή του ο τότε Αναπληρωτής ΥΕΘΑ κ. Ήσυχος δήλωνε πως η ανακοίνωση του κ. Καμμένου δεν συνιστά θέση ή πρόταση της Κυβέρνησης!  Έκτοτε το θέμα λησμονήθηκε.

Πριν λίγες ημέρες υπήρξε «διαρροή» από πλευράς του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Π. Καμμένου για στρατιωτικά λύκεια και στράτευση γυναικών.  Η «διαρροή» χαρακτηρίσθηκε εν συνεχεία «σκέψη», ωστόσο από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ επανελήφθησαν τα ίδια με την περίπτωση του αεροδρομίου στην Κάρπαθο, ότι δηλαδή όλα αυτά δεν συνιστούν θέση κυβερνητική.

Παρά ταύτα οι σκέψεις αυτές απασχόλησαν την επικαιρότητα και το δημόσιο διάλογο και ενδεχομένως απέσπασαν την προσοχή της κοινής γνώμης από πραγματικές θέσεις και όχι σκέψεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είναι οι επικείμενες μειώσεις συντάξεων.

Η επιστράτευση αποπροσανατολιστικών τακτικών είναι, φαίνεται, προσφιλής μέθοδος των κυβερνώντων.  Ενδεχομένως να αποδίδει εν μέρει για λίγο χρονικό διάστημα.  Το βέβαιο όμως είναι ότι η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων δεν συγκαλύπτεται με εξαγγελίες τέτοιου τύπου.

Και θα ήταν χρησιμότερο, αν ο κ. Καμμένος αφιέρωνε περισσότερη σκέψη όχι για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αλλά για το πώς θα τηρήσει τη δική του δέσμευση από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015, για άμεση επιστροφή των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών περικοπών στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων!»

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments