Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω!

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω!

lae

Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω!

Η Βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών. Δεν θα έχει φωνή στη Βουλή το 44% των συμπολιτών μας που απείχαν, μη βλέποντας καμμιά προοπτική μετά την άθλια  μετατροπή του ΟΧΙ στο ντροπιαστικό ναι. Όπως δεν θα έχει φωνή στη Βουλή και το 6% των ψηφοφόρων – εκ των οποίων το 3% περίπου εμπιστεύτηκε τη Λαϊκή Ενότητα – λόγω της μη εφαρμογής της απλής και ανόθευτης αναλογικής.

Ο λαός θα χρειαστεί να παλέψει για να ξαναέρθει στο επίκεντρο, για να εκφραστεί και να ανασχέσει τα μνημονιακά σχέδια, που είναι σχέδια βαθιά αντιδημοκρατικά. Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε μία μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού. Μια μάχη καθαρή, ξάστερη, κόντρα στους απολογητές των μνημονίων που έφτασαν στο σημείο να κρατήσουν για τον εαυτό τους τη χρηματοδότηση που δικαιούνταν το μέτωπο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους περισσότερους από δύο χιλιάδες πολίτες της περιοχής των Ιωαννίνων που τίμησαν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Ενότητα, καθώς και όσους τελικά δεν μπόρεσαν να μας στηρίξουν, είτε γιατί εργαζόταν την Κυριακή, είτε γιατί δεν είχαν χρήματα για να ταξιδέψουν, είτε γιατί οι μνημονιακές πολιτικές τους έχουν στείλει μετανάστες. Ευχαριστούμε επίσης και όσους αναζητούν την ίδια διέξοδο με εμάς αλλά δεν μας στήριξαν αυτή τη φορά, όντας επιφυλακτικοί μπροστά στο νέο εγχείρημα και περιμένοντας να πεισθούν από τις πράξεις μας στο μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, τους φίλους και τις φίλες που έδωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητά τον αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τέλος τους εργαζόμενους στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που με επαγγελματισμό, συναδελφική αλληλεγγύη και δημοσιογραφικό ήθος κάλυψαν αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Η Λαϊκή Ενότητα δεν κάνει πίσω. Χάσαμε μια μάχη, ίσως «στα σημεία» όπως λέει και το τραγούδι, όμως ο πόλεμος συνεχίζεται. Με δημοκρατία, συντροφικότητα και αγωνιστικότητα, μαθαίνοντας από τα λάθη μας και αξιοποιώντας τη συνεισφορά του κάθε μέλους, θα προχωρήσουμε «στης ψυχής το παρακάτω, στου μυαλού το παραπέρα», προσπαθώντας να φανούμε αντάξιοι των παραδόσεων και των προσδοκιών του λαού μας.  Δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσουμε, θα είμαστε κι αύριο εδώ, στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα με στόχους υψηλούς και πολύ επίκαιρους. Για την ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων και τη δημοκρατία στον τόπο μας, για την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική δικαιοσύνη, για την πανανθρώπινη λευτεριά!

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments