Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Μένει στην Ντόρτμουντ ο Ρόις

Μένει στην Ντόρτμουντ ο Ρόις

 

Ούτε στην Αγγλία ούτε στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Ρόις, καθώς ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να υπογράψει εντός του μήνα την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Ruhr Nachrichten».

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επίτευξη νέας συμφωνίας εδώ και μήνες, καθώς στο τρέχον συμβόλαιο του μεγάλου αστέρα των Βεστφαλών, υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει, αν έρθει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ρόις θα πρέπει να ενημερώσει μέχρι το τέλος του Απρίλη, αν σκοπεύει να ενεργοποιήσει αυτό τον όρο.

Οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του είναι πολλοί, καθώς η χρηματιστηριακή του αξία θεωρείται πως είναι σαφώς μεγαλύτερη των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται έτοιμες να προσφέρουν το ποσό της ρήτρας και να αμείψουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Πάντως θεωρείται δεδομένο πως και η Ντόρτμουντ θα αυξήσει σημαντικά τις αποδοχές του Ρόις και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των «κιτρινόμαυρων», ώστε να τον κρατήσει στην ομάδα, αν και είναι δύσκολο να του προσφέρει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό των πλουσιότερων ομάδων της Ευρώπης.

«Έχουμε τα δικά μας όρια και ο Μάρκο τα γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιακίμ Βάτσκε.

Φέτος ο Γερμανός διεθνής έχει συνολικά 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς και έχει σημειώσει 7 γκολ, ενώ με το γκολ του το περασμένο Σάββατο (7/2) κόντρα στη Φράιμπουργκ έβαλε τις βάσεις το τελικό 3-0 που ήταν η πρώτη τους νίκη στην Μπουντεσλίγκα ύστερα από δυο μήνες.

Μένει να δούμε τις επόμενες εβδομάδες, αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες και το μέλλον του Ρόις θα είναι με την Μπορούσια ή αν από το καλοκαίρι θα φορέσει άλλη φανέλα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments