Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Μήνυμα από Νεπάλ στους εργαζόμενους της “Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ”

Μήνυμα από Νεπάλ στους εργαζόμενους της “Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ”

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

 Από :Γιώργος Γκόντζος

Μήνυμα από την Ομοσπονδία Εργαζόμενων του Νεπάλ προς  τους εργαζόμενους     “Γενικής Ανακύκλωσης   ΑΕ “Ιωαννίνων μετέφερε με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Διεθνών σχέσεων του   ΠΑΜΕ

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΠΑΜΕ σταθερά ενημέρωνε για τις εξελίξεις του αγώνα σας, τις δυσκολίες, τις επιθέσεις που αντιμετωπίσατε εκτός από την εργατική τάξη της Ελλάδος, ταυτόχρονα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του εξωτερικού.

Η είδηση της ανάκλησης των 17 απολύσεων που κατάφερε ο πολυήμερος αγώνας σας έδωσε χαρά και κουράγιο σε εργαζόμενους στην άλλη άκρη της γης. Συγκεκριμένα, η Συνομοσπονδία Εργαζομένων του Νεπάλ (ΚΟΝΕΠ), μέλος της ΠΣΟ, σε μήνυμα της στο ΠΑΜΕ, μας ζήτησε να σας μεταφέρουμε την χαρά τους, τα συγχαρητήρια και τις ευχές των εργαζομένων του Νεπάλ για την επιτυχία της Απεργίας σας.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε το μήνυμα τους στους νικητές-απεργούς της Γενικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων

ΠΑΜΕ

Γραμματεία Διεθνών

Δείτε Επίσης

Ε.Κολιοφώτη-“Οι μαθητές μαθαίνουν τι σημαίνει σεβασμός πραγματικά στο περιβάλλον”.Χρυσό βραβείο για το 2ο Δημοτικό Καναλακίου και τη μελέτη για τη δημιουργία ενός “πράσινου” σχολείου.

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Με ειδική αφιέρωση στους εκπαιδευτικούς του 2ου δημοτικού σχολείου Καναλακίου ,στους γονείς αλλά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments