Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μήνυμα Δημάρχου Πωγωνίου Κ. Καψάλη για την Παγκόσμια Ημέρα 3ης ηλικίας

Μήνυμα Δημάρχου Πωγωνίου Κ. Καψάλη για την Παγκόσμια Ημέρα 3ης ηλικίας

«Η Παγκόσμια Ημέρα 3ης ηλικίας είναι αφιερωμένη στο πολυτιμότερο κομμάτι της κοινωνίας μας.  Στους ανθρώπους που είναι πηγή εμπειριών, γνώσεων, αξιών και αισιοδοξίας.

Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε αγάπη και σεβασμό αφού σηματοδότησαν το ξεκίνημα και την πορεία της δικής μας ζωής. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους όπως ήταν κι αυτοί όλα τα χρόνια, με υπομονή και ανιδιοτέλεια…

Η καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας 3ης ηλικίας αποτελεί μια ευκαιρία για να κάνουμε τον απολογισμό μας. Αποτελεί επίσης αφορμή για μία πιο ουσιαστική ενασχόληση με τους ηλικιωμένους που μπορεί να αποκαλούνται «απόμαχοι» της ζωής, συνεχίζουν όμως να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας. Μάλιστα σήμερα περισσότερο από ποτέ, τα άτομα 3ης ηλικίας αποτελούν στυλοβάτες των παιδιών και των εγγονιών τους.

Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους και υποκλινόμαστε στη δύναμη ζωής και την σοφία τους. Ως Δήμος Πωγωνίου έχουμε σε προτεραιότητα την κοινωνική μέριμνα και την ασφάλεια των ηλικιωμένων και ο σχεδιασμός μας πάντα προβλέπει δομές και δράσεις για την εξυπηρέτησή τους.

Σας λέμε σήμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχετε προσφέρει και ευχόμαστε να είμαστε σε θέση να σας τα ανταποδώσουμε.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα σωματική και ψυχική υγεία και ευημερία.

Χρόνια πολλά!

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments